Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Μέσω Αθήνας και Καβάλας οι πτήσεις της EasyJet από Θεσσαλονίκη

 Μέσω των αεροδρομίων της Αθήνας και της Καβάλας θα πραγματοποιούνται οι πτήσεις της EasyJet με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον έως και την 21η Δεκεμβρίου.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της EasyJet για την Ευρώπη Matteo Taddei, η εταιρεία προχώρησε σε αυτήν την
απόφαση εκτιμώντας ότι η λύση του προσωρινού διαδρόμου προσαπογειώσεων δεν πληροί τις προδιαγραφές που θέτει.
 Ο ίδιος ανέφερε ότι η εταιρεία δεν ενημερώθηκε εγκαίρως για το κλείσιμο του βασικού διαδρόμου προσαπογειώσεων, που έγινε λόγω εργασιών.
 «Όπως και άλλες αεροπορικές εταιρίες, η EasyJet αντιμετωπίζει προβλήματα στο πρόγραμμα των πτήσεων, καθώς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης έκλεισε προσωρινά τον κύριο διάδρομο (προσαπογειώσεων) λόγω εργασιών συντήρησης, ενώ αντ’ αυτού λειτουργεί ένας προσωρινός διάδρομος» αναφέρει σε δήλωσή της η εταιρεία και προσθέτει:
«Οι αεροπορικές εταιρείες δεν έλαβαν εκ των προτέρων ειδοποίηση για το κλείσιμο του διαδρόμου και οι κίνδυνοι που συνδέονται με την προταθείσα προσωρινή λειτουργία δεν είναι αποδεκτοί από την εταιρεία. Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε πτήσεις μέσω εναλλακτικών αεροδρομίων».

Όπως ανακοίνωθηκε, «μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου η EasyJet θα πραγματοποιεί τις πτήσεις μέσω Αθηνών και θα παρέχει μεταφορά στους πελάτες από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα» ενώ «από τις 7 Δεκεμβρίου και ως και την 21η Δεκεμβρίου, η EasyJet θα πραγματοποιεί πτήσεις μέσω Καβάλας και θα παρέχει μεταφορά στους επιβάτες από Θεσσαλονίκη για Καβάλα».

 Η EasyJet διαβεβαιώνει πως κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μειώσει τα προβλήματα των πελατών της ενώ παρέχει αναψυκτικά στο αεροδρόμιο όπως και διαμονή σε ξενοδοχεία και γεύματα όπου αυτό απαιτείται.
Σημειώνει ακόμη πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση ενώ οι πελάτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη το προσεχές διάστημα, θα ενημερώνονται τακτικά μέσω τηλεφώνου, email, sms και μέσω των εφαρμογών.

  Πηγή: ΑΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου