Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Στα «χέρια» της Trastor και τυπικά το ακίνητο στην Τσιμισκή

«Μοσχοπουλήθηκε» μεγάλο εμπορικό φιλέτο της Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.
Ένα ακίνητο χαρακτηριστικό δείγμα της νεότερης αστικής αρχιτεκτονικής του 30' απέκτησε και τυπικά η Trastor καθώς πλειοδότησε πρόσφατα σε σχετικό διαγωνισμό.
Πρόκειται για το πρώην ακίνητο του ομίλου Φωκά επί της οδού Τσιμισκή 64, εκεί όπου παλιά στεγαζόταν το
αθλητικό πολυκατάστημα του άλλοτε κραταιού βορειοελλαδίτικου ομίλου F Sport. Το αντίτιμο ανήλθε στα 8,45 εκ. ευρώ και τα κεφάλαια αντλήθηκαν από την ΑΜΚ που έλαβε χώρα εντός του έτους.
Με συνολική επιφάνεια 2.322,74 τ.μ., αποτελούμενο από δυο υπόγεια, ισόγειο και οκτώ ορόφους είχε ανακατασκευασθεί το 2000, διατηρώντας και αποκαθιστώντας την αρχική του όψη. Με την ολοκλήρωση της εν λόγω αγοράς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Trastor, κ. Τάσος Καζίνος, σημείωσε:
«Με την ένταξη του ακινήτου επί της οδού Τσιμισκή στο χαρτοφυλάκιo της Trastor, υλοποιούμε το στρατηγικό μας πλάνο για επιλεγμένες τοποθετήσεις σε εμπορικά ακίνητα με αξιόλογα επενδυτικά χαρακτηριστικά. Είναι απόφασή μας, να ενισχύουμε την επενδυτική μας δραστηριότητα στη χώρα, επιδιώκοντας σταθερά την αξιοποίηση των σημαντικών ευκαιριών που διαμορφώνονται στην ελληνική αγορά ακινήτων»

απο το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου