Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Η Αστυνομία εντόπισε και ελευθέρωσε τον Μιχάλη Λεμπιδάκη

Τρία πεταμένα κινητά και ένας τυχαίος έλεγχος οδήγησαν στον Μιχάλη Λεμπιδάκη
Η αστυνομία επιτέλους τα κατάφερε.
Ετσι στους δικούς του ανθρώπους επιστρέφει ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, καθώς στη διάρκεια της νύχτας δόθηκε τέλος στην πολύμηνη απαγωγή του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο ιδιαίτερα καταβεβλημένος και ταλαιπωρημένος.
Ο κ. Λεμπιδάκης εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στη διάρκεια ολονύχτιας και
καλά συντονισμένης επιχείρησης που έλαβε χώρα στον νομό Ρεθύμνου, με τη συμμετοχή ανδρών από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτι, στη διάρκεια της οποίας εντόπισαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη μόνο του και δεμένο στο εσωτερικό του σπιτιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες ρόλο-κλειδί στην απαγωγή έχει γυναίκα η οποία όλο αυτό το διάστημα των 6 μηνών φρόντιζε να είναι καλά στην υγεία του ο απαχθείς…Πληροφορίες λένε ότι οι επτά συλληφθέντες είναι Κρητικοί και στο παρελθόν είχαν απασχολήσει τις αρχές.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που κατέγραφψε ο υπερκοριός της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησε στην ταυτοποίηση των απαγωγέων και στην επιχείρηση που πραγματοποίηθηκε το πρωί της Δευτέρας.
Στην υπόθεση της απαγωγής φέρεται να εμπλέκονται σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και άτομα από το ευρύτερο περιβάλλον του επιχειρηματία που παρείχαν πολύτιμες πληροφορίες στους απαγωγείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου