Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Made in USA- UK η σφαίρα που σκότωσε τον Ρώσο πρέσβη

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα από τον Τζιχαντιστή αστυνομικό των τουρκικών ΜΑΤ
Η εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα από τον Τζιχαντιστή αστυνομικό των τουρκικών ΜΑΤ είναι η πιο χειροπιαστή απόδειξη αυτού που συμβαίνει ξεδιάντροπα εδώ και 6 χρόνια στη Συρία.
 Οι ίδιες δυνάμεις που εξόπλισαν και καθοδήγησαν την
Αλ Κάιντα για να πολεμήσουν τους Ρώσους στο Αφγανιστάν εξόπλισαν και καθοδηγούν τον ISIS και τους τρομοκράτες δήθεν Σύρους αντάρτες κατά του Άσαντ, δηλαδή κατά της τελευταίας βάσης της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή: τη Συρία.

Η διαφορά της πρώτης επιχείρησης των αγγλοαμερικανών στο Αφγανιστάν με την τρίτη στη Συρία (η δεύτερη ήταν η διάλυση του Ιράκ, που ήταν η άλλη ρώσικη βάση στη Μ Ανατολή) είναι ότι στην Τρίτη η Μόσχα, εξοπλισμένη πλέον και απομακρυσμένη από την οικονομική κρίση του 1990 -2005 αντέδρασε επιθετικά και επέβαλε τα στρατιωτικά της «δικαιώματα» στη Συρία με τέτοιο τρόπο, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από το τρίγωνο ΗΠΑ- Βρετανία- Σ. Αραβία.

Αυτή ήταν και η αιτία που ο αιματηρός δήθεν εμφύλιος στη Συρία, που δεν είναι παρά μια επέμβαση των παραπάνω με κάθε είδος μισθοφόρους συν την Αλ Κάιντα και τις υπόλοιπες φονταμενταλιστικές ισλαμικές οργανώσεις, μπήκε σε μια ευθεία τέλους με τη διαρκή εμπλοκή των ρωσικών δυνάμεων σε συνδυασμό με τη γαλλική αεροπορία, που δραστηριοποιήθηκε μετά τα αιματοκυλίσματα στο Παρίσι.

Ο ψυχρός πόλεμος δεν έχει σταματήσει ούτε μέρα
Η επίμονη πολιτική ΗΠΑ και Βρετανίας να κυριαρχήσουν πλήρως στα πετρέλαια και στις περιοχές γύρω από τη Ρωσία είναι εξόφθαλμη. Μπους, Κλίντον και Ομπάμα την άσκησαν με συνέπεια και άφησαν πίσω τους εκατομμύρια νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες και μία Μέση Ανατολή διαλυμένη και διαρκή πληγή για τον εαυτό της και τον κόσμο.
Η Ευρώπη αιματοκυλιέται από τον χρυσοπληρωμένο και εξοπλισμένο από τη Δύση ISIS, που βρίσκει σύμμαχο και καταφύγιο στην αγκαλιά της ισλαμοποιημένης Τουρκίας του Έρντοαν και της οικογένειάς του, που έκαναν χρυσές δουλειές μαζί του σε ο,τιδήποτε λαθραίο διακινείται στις ακυβέρνητες περιοχές που άφησε η αμερικανική εισβολή στο Ιράκ και η αμερικανο- βρετανική εισβολή στη Συρία με τη μορφή δήθεν ένοπλης αντίστασης κατά του Άσαντ.

Πριν από τρείς μέρες αποκαλύφθηκε ότι η Βρετανία στέλνει 20 υψηλόβαθμους αξιωματικούς των ειδικών δυνάμεων για να  «οργανώσουν και να προωθήσουν τους ένοπλους αντάρτες που φεύγουν από το Χαλέπι και τις γύρω περιοχές». Μη και σταματήσει ο σιχαμερός βρετανικός δάκτυλος που αιματοκυλά την Αραβία εδώ και 150 χρόνια ασταμάτητα.
Δισεκατομμύρια δολάρια και λίρες έχουν ξοδευτεί εδώ και 10 χρόνια για τις δήθεν Αραβικές Ανοίξεις, που εγκατέστησαν μια δικτατορία στην Αίγυπτο, μια ακυβερνησία στην Υεμένη, μια αναρχία στη Λιβύη ως καταφύγιο του ISIS, και έσπασαν τα μούτρα τους στη Δαμασκό γιατί δεν είχαν υπολογίσει το Ιράν και τη Ρωσία. Νόμιζαν ότι η Μόσχα εξακολουθεί να είναι ανίσχυρη και θα συνεχίσει να αφήνει ανυπεράσπιστες τις βάσεις της στη Β Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
Αυτές οι εγκληματικές κυβερνήσεις και πολιτικές της δήθεν πολιτισμένης Δύσης εδώ και δεκαετίες, που  έφτασαν στο σημείο να βομβαρδίζουν χώρες μέσα στην Ευρώπη επειδή δεν υποτάσσονταν στη γερμανική επεκτατική πολιτική προς την Αδριατική με την Κροατία και τη Σλοβενία σε συνδυασμό με την αμερικανοβρετανική επιβολή στην Ανατολική Ευρώπη «της Ρωσίας», σπέρνουν  εκατομμύρια νεκρούς από το Αφγανιστάν μέχρι την Αλγερία.
Και είναι και οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των ξεριζωμένων προσφύγων, που πεθαίνουν, πνίγονται, σέρνονται, πεινάνε και κατακλύζουν της χώρες της Αραβίας και της Ευρώπης και της Έλλάδας.
Είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τους χιλιάδες σφαγιασμένους από τους ριζοσπαστικοποιημένους ισλαμιστές στην Αραβία και στην Ευρώπη. Ισλαμιστές που εξοπλίζονται από τη Βρετανία, τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία και εκπαιδεύτηκαν από τις αμερικανικές και τις βρετανικές ειδικές δυνάμεις, που βρέθηκαν γι αυτό ακριβώς το σκοπό στο Ιράκ, την Τουρκία και τη Συρία. Και, ως συνήθως, αυτονομήθηκαν!
Ο κόσμος ακούει με σηκωμένη την τρίχα κάθε μέρα τη δυτική προπαγάνδα για τους καημένους τους άμαχους που σκοτώνονται στο Χαλέπι, για τα νοσοκομεία που βομβαρδίζονται από το συριακό στρατό στο Χαλέπι ή στη Χομς, για τα κακόμοιρα τα παιδάκια που υποφέρουν, με σπαραξικάρδιους δημοσιογραφικούς βερμπαλισμούς κενούς περιεχομένου από τα ανεγκέφαλα ή αργυρώνητα ΜΜΕ, αλλά δεν έκατσε να σκεφτεί ποτέ αυτός ο κόσμος, όπως και οι ανόητοι ή πληρωμένοι δημοσιογράφοι το αυτονόητο, που παρακολουθούσαμε βουβοί!:

Πώς καταλήφθηκε το Χαλέπι από τους ένοπλους αντάρτες και πώς καταλήφθηκε η Χόμς και όλες οι περιοχές που έλεγχε ο νόμιμος συριακός στρατός του νόμιμου προέδρου της χώρας; 

Γιατί ο Άσαντ είναι ο νόμιμος πρόεδρος της Συρίας και ο στρατός είναι ο εθνικός στρατός της χώρας.
 Που ηττήθηκε και εκδιώχθηκε από τη μισή χώρα μετά από ανελέητους αμερικανοβρετανικούς βομβαρδισμούς και ανελέητες σφαγές αμάχων από τους εξοπλισμένους Άραβες μισθοφόρους και τους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα. 
Πληρωμένους όλους από τα ταμεία των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Σαουδικής Αραβίας και των Εμιράτων, όπως μπορεί κάθε πολίτης να βρει από τις ομολογίες των ίδιων των υπηρεσιών, των ανταρτών, των αποκαλύψεων των δημοσιογράφων που δεν πληρώνονται από υπηρεσίες ή δεν είναι επιπόλαιοι και ανεγκέφαλοι για να αναμασάνε την εξόφθαλμη προπαγάνδα.
Προπαγάνδα, σύμφωνα με την οποία δεν είναι όλα τα παιδάκια που πεθαίνουν από τις σφαίρες και τις βόμβες ίδια, ούτε είναι ίδιες όλες οι μανάδες που σπαράζουν πάνω από ερείπια και πτώματα, ούτε είναι ίδιοι όλοι οι άντρες που ουρλιάζουν και κλαίνε πάνω από ερείπια και νεκρούς αγαπημένους. ΌΟΟΟΧΙ.
Δεν έχει ακουστεί ούτε λέξη από τα ΜΜΕ και τις δήθεν ανθρωπιστικές οργανώσεις, που πληρώνονται από ένα σκασμό βρώμικες κρατικές υπηρεσίες σ όλο τον κόσμο για να κάνουν τη δουλειά τους, ούτε λέξη εδώ και 6 χρόνια για τους εκατοντάδες χιλιάδες σφαγμένους και τα δεκάδες βομβαρδισμένα νοσοκομεία και τα εκατομμύρια παιδάκια και τα εκατομμύρια τις χαροκαμένες μάνες από τα ερείπια των χωριών και των πόλεων, που έσπειραν οι εισβολείς τρομοκράτες πληρωμένοι αντάρτες, δήθεν αντιπολίτευση τον Άσαντ, για να καταλάβουν αυτά τα χωριά και τις πόλεις από τις κυβερνητικές δυνάμεις.

Πώς καταλήφθηκαν οι πόλεις; Με ροδοπέταλά; 
Και πώς κρατούνται όμηροι εδώ και 6 χρόνια οι κάτοικοί τους σε κατοχή τρομοκρατών φονταμενταλιστών; Μήπως τους έδειξε το CNN ή το BBC ή το FOX να χορεύουν από τη χαρά τους για «την απελευθέρωσή τους από την τυραννία των κυβερνητικών δυνάμεων του Άσαντ»; Είχαμε τέτοιο σκηνικό και το χάσαμε;

Τις κυβερνητικές δυνάμεις, που δεν έχουμε ακούσει ούτε μια φορά εδώ και 6 χρόνια από τα βλακοκούτια ότι είναι τέτοιες, παρά ακούμε αμάσητες τις ίδιες μπούρδες της προπαγάνδας χωρίς φαντασία, που ακούγαμε για τον «δικτάτορα Μιλόσεβιτς», για τον «δικτάτορα Σαντάμ», τον «δικτάτορα Καντάφι», λες και ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, ο εμίρης του Μπαχρέιν, ο εμίρης του Κατάρ, ο πρόεδρος Έρτοαν, ο Σίσι της Αιγύπτου, ο πρόεδρος του Αφγανιστάν, ο βασιλιάς του Μαρόκου, ο βασιλιάς της Ιορδανίας είναι δημοκράτες!!
Δεν ακούσαμε λοιπόν λέξη για τις σφαγές και τις δηώσεις του ISIS στο Ιράκ, τη Συρία και τη Λιβύη τα πρώτα τρία χρόνια που τον δημιούργησαν οι δυτικοί εκπαιδευτές του, όπως δημιούργησαν τους μουτζαχεντίν και την Αλ Κάιντα, οι δήθεν πολιτισμένοι δημοκράτες της δύσης. Ούτε για τις απανθρωπιές των μισθοφόρων του.
Των μισθοφόρων, που τώρα εγκαταλείπουν κυνηγημένοι και ηττημένοι τις πόλεις της Συρίας με τα σόγια τους και παρουσιάζονται από τις ειδήσεις σαν οι «κακόμοιροι άμαχοι που καταδιώκονται από τις δυνάμεις του Άσαντ»! Όχι από τον νόμιμο συριακό στρατό! «Από τις δυνάμεις του Άσαντ»! Αφού κρατούσαν σαν ανθρώπινες ασπίδες τους κατοίκους των πόλεων που εκκενώνουν.
Και δώστου οι ξεκάθαρα στημένες ειδήσεις εξωραϊσμού τους ώστε να μείνει η εντύπωση ότι εκδιώκονται οι καλοί απ τους κακούς. Δεν έχει ακόμα τελειώσει η εκμετάλλευσή τους από τους δυτικούς τους πάτρωνες.
Και δώστου οι δακρύβρεχτες εικόνες και το απαραίτητο σπηκάζ στην τηλεόραση για τους πονόψυχους και τους αφελείς, με τις φάλαγγες των υποχωρούντων ανταρτών, που δήθεν βάλλονται από τους κακούς Ρώσους, τους κακούς Ιρανούς και τους κακούς Σύρους.
Και …ευτυχώς περιθάλπονται από τους καλούς Τούρκους στα βόρεια σύνορα της Συρίας, όπου έχει εισβάλλει η Τουρκία με την προτροπή της δύσης και είναι πρόθυμη να φτιάξει και στρατόπεδα προσφύγων εκεί! Προφανώς για να ξεκοκκαλίσει κανένα δισεκατομμύριο από τα ευρωπαϊκά κονδύλια και να εδραιώσει την κυριαρχία της στα συριακά εδάφη που έχει παράνομα μπεί.

Ο Τούρκος αστυνομικός των ΜΑΤ, που εκτέλεσε τον Ρώσο πρέσβυ, είναι παιδί αυτής της ισλαμικής νοοτροπίας ISIS, που την ακούσαμε με τη φρασεολογία του και την παλαβή έκρηξη του. Και μαρτυρά ότι το σκουλήκι που έχει σπείρει η διαρκής νοοτροπία Σάικ- Πικώ να μοιράζει δηλαδή τον κόσμο και τους πληθυσμούς ανάλογα με τα γούστα της, έχει πολλαπλασιαστεί και τρώει τα σωθικά του κόσμου.
Γιατί και το χτεσινό αιματοκύλισμα στη Γερμανία είναι γέννημα του ίδιου σκουληκιού. Και το επόμενο που θα χτυπήσει την Ευρώπη. Οι φονταμενταλιστές τρελλάρες ταϊζονται από την παλαβομάρα της πολιτικής παγκόσμιας κυριαρχίας που ασκεί η δύση εδώ και 26 χρόνια από την κατάρρευση της ΕΣΣΔ. Στην αχόρταγη εφαρμογή του δόγματος «όσο πιο πολύ έδαφος γύρω από τον εχθρό, τόσο πιο κερδισμένοι».

Ο Άσαντ δεν είναι άγιος, όπως δεν είναι και ο Πούτιν. 
Αυταρχικοί ηγέτες είναι με την ψήφο του λαού τους, όπως είναι και δεκάδες άλλοι που τυχαίνουν του ξένου χαϊδολογήματος των αντιπάλων τους. 
Μόνο που θα θυμίσω, ότι τα εκατομμύρια των προσφύγων από τη Συρία προκλήθηκαν από τις καταλήψεις των συριακών πόλεων από τους τρομοκράτες της Αλ Κάντα και της Αλ Νούσρα, που τα φερέφωνα της δυτικής προπαγάνδας  αποκαλούν «αντιπολίτευση»!!

Και να θυμίσω ότι η αντίστροφη μέτρηση για το ξεκαθάρισμα αυτού του δήθεν εμφύλιου άρχισε με την ανάληψη κανονικής δράσης από τη Ρωσία μετά από απειλές και υποχώρηση του Ομπάμα. Ο οποίος πήρε τη ρωσική ανοχή για την αμερικανική εκκαθάριση του Ιράκ από τον ISIS. Δεν είναι να απορεί κανείς που στο Ιράκ καρκινοβατεί η εκκαθάριση και που την Παλμύρα κατέλαβε ο ISIS για να διευκολύνει τους υποχωρούντες τρομοκράτες από το Χαλέπι! Όλοι οι σφαγείς αντάμα.

Τα παιδάκια που σκοτώνονται και απαρφανίζονται στη Συρία και στο Ιράκ και οι μανάδες και οι άντρες είναι όλοι πλάσματα του ίδιου θεού. Δεν είναι άφαντοι όταν αιματοκυλούνται από τους δυτικοκινούμενους τρομοκράτες και δακρύβρεχτες ιστορίες καθημερινής προπαγάνδας όταν σκοτώνονται στην ανακατάληψη των πόλεων από τις νόμιμες δυνάμεις.
Είναι θύματα του ίδιου δολοφόνου, που λέγεται δυτικός λευκός άνθρωπος.
Το πιο επιθετικό και αιμοσταγές είδος στο ζωϊκό βασίλειο. Άπληστο, αχόρταγο, εξουσιομανές και ακραία υποκριτικό. Παριστάνει το πολιτισμένο, όταν ο πολιτισμός περιορίζεται στα στενά σύνορα του σπιτιού του. Όλοι οι άλλοι είναι άγριοι και απολίτιστοι.
Που πρέπει να εκπολιτιστούν με αίμα. Κυρίως αν κάθονται πάνω σε πλουτοπαραγωγικές πηγές ή σε στρατηγικά περάσματα.
Έχει πολύ δρόμο ακόμα το ανθρωποειδές μέχρι να γίνει άνθρωπος. 

Γ Παπαδόπουλος- Τετράδης

απο το liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου