Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Είναι επίσημο! Η Αλ Κάιντα δεν ευθύνεται για τη 11η Σεπτεμβρίου!


Réseau International (France)
Ξεχάστε όλα όσα σας είπαν για τη διάσημη 11η Σεπτεμβρίου 2001, για τις επιθέσεις εναντίον των Δίδυμων Πύργων της Νέας Υόρκης και εναντίον του Πενταγώνου.
Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, έβγαλε την ετυμηγορία του το
δικαστήριο της Νέας Υόρκης. 
 Ένοχο είναι το Ιράν. Ακούγεται σαν αστείο ή φάρσα, αλλά δεν είναι.


Σύμφωνα με το Bloomberg , ο δικαστής George Daniels συμπέρανε στις 10 Μαρτίου 2016 ότι το Ιράν ήταν πίσω από τους αεροπειρατές που πραγματοποίησαν τις επιθέσεις στη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον DC και την Πενσυλβάνια, που έκαναν 2.977 νεκρούς, και το καταδίκασε να καταβάλει το ποσό των 10,5 δις δολάρια ως αποζημίωση στις οικογένειες των θυμάτων.

Ο Μπιν Λάντεν; Δεν αναφέρεται πουθενά. Ο δικαστής δεν στάθηκε στο γεγονός ότι, αν ο Μπιν Λάντεν ήταν αθώος, η εκτέλεσή του από τους Navy Seal, εξ ονόματος της φερόμενης εμπλοκής του στις επιθέσεις, θα ήταν μια σκέτη και απλή δολοφονία. Ούτε εστιάζεται στην ιθαγένεια των φερομένων αεροπειρατών. 
Αν θυμόμαστε καλά, η επίσημη εκδοχή είχε αποδειχθεί ότι ήταν ως επί το πλείστον Σαουδάραβες. Ο δικαστής πρέπει να το ξέχασε. 
 Για τον ίδιο, ήταν Ιρανοί πράκτορες.

Για δεκαπέντε χρόνια, η 11η Σεπτεμβρίου, η Αλ Κάιντα, ο Άραβας τρομοκράτης, και μετά κατ 'επέκταση η μουσουλμανική τρομοκρατική, υπηρέτησαν ως πυλώνες για την άσκηση της εξωτερικής πολιτικής των δυτικών χωρών, και άλλαξαν ριζικά τη νοοτροπία των δυτικών πληθυσμών έναντι του μουσουλμανικού κόσμου. Κατά τη διάρκεια αυτών των δεκαπέντε χρόνων, δεν έχει υπάρξει μια μέρα, όπου δεν υπήρχαν θάνατοι στις αραβομουσουλμανικές περιοχές, εξαιτίας αυτών των διάσημων επιθέσεων.

Σήμερα που το μίσος έχει εγκατασταθεί για τα καλά και η σύγκρουση των πολιτισμών βρίσκεται σε εξέλιξη, πρόκειται να το πάνε πιο πέρα; 
Χωρίς κανένα ορθολογισμό και χωρίς ίχνος αξιοπιστίας, η ιστορία της 11ης Σεπτεμβρίου βοήθησε να αλλάξει τον κόσμο σε μια κατεύθυνση για την οποία γνωρίζουμε τώρα ότι, σημείο προς σημείο, ανταποκρίνεται, σε μια προγραμματισμένη ατζέντα.  
Γιατί να μην χρησιμοποιηθεί ξανά το γεγονός των επιθέσεων του αιώνα, μεταβάλλοντας ελαφρά τη διήγηση;

Ο δικαστής George Daniels, που κατανοεί άριστα πώς λειτουργεί το σύστημα, δεν ασχολείται με λεπτομέρειες. 
Η μόνη επιχειρηματολογία του βρίσκεται σ 'αυτό: Το Ιράν δεν θα ήταν σε θέση να αντικρούσει τις κατηγορίες εναντίον του, επομένως το Ιράν είναι ένοχο. Δεν ερευνά καν να μάθει αν, στην πραγματικότητα, το Ιράν θα ήταν σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του, γι 'αυτόν, είναι ένα δεδομένο. Γιατί να προχωρήσουμε περαιτέρω;

Όποιος και να είναι ο παραλογισμός της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από τον δικαστή της Νέας Υόρκης, η απόφαση του θα έχει συνέπειες. 
Μένει να μάθουμε ποια ήταν τα κίνητρα της απόφασης αυτής και την εκμετάλλευση που θα ακολουθήσει.

Μετάφραση Κριστιάν Άκκυριά για τον ΙνφογνώμωνΠολιτικά, Αθήνα, 11.3.2016



http://reseauinternational.net/cest-officiel-al-qaida-nest-pas-responsable-du-11-septembre/





Iran Told to Pay $10.5 Billion to Sept. 11 Kin, Insurers

  • Iran hit with judgment after failing to defend court claims
  • Claimants may use law allowing victims of terrorism to collect




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου