Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Eurobank Equities: Οι τιμές-στόχοι για ΟΠΑΠ, Jumbo, Ιntralot, Coca Cola, Folli


To δεύτερο εξάμηνο του 2016 ενδεχομένως να είναι ευνοϊκότερο για την κατανάλωση συγκριτικά με το πρώτο, εκτιμά η Eurobank Equities σε μια αναφορά της. Ωστόσο, η χρηματιστηριακή εταιρεία αναφέρει ότι η ενίσχυση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης στο δεύτερο εξάμηνο θα επηρεαστεί σε σημαντικό βαθμό από το πολιτικό περιβάλλον και την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης. 

Η Eurobank Equities θέτει τιμή-στόχο τα 16,4 ευρώ για την Coca Cola με σύσταση sell. Σήμερα η τιμή της μετοχής είναι
18,06 ευρώ. Εμφανίζεται «αισιόδοξη» για το επενδυτικό story της εταιρίας μακροπρόθεσμα αλλά τονίζει ότι η ορατότητα για αύξηση πωλήσεων είναι περιορισμένη.

Σε ό,τι αφορά τον ΟΠΑΠ θέτει τιμή-στόχο τα 9,1 ευρώ με σύσταση Buy (η σημερινή τιμή 6,53 ευρώ). Η επίδραση από το νέο φόρο μένει να φανεί αν και έχει πλήρως ενσωματωθεί στην τιμή των μετοχών.

Για την Jumbo η τιμή-στόχος τίθεται στα 11,8 ευρώ με σύσταση Buy (σήμερα είναι 9,72 ευρώ). Η αύξηση των πωλήσεων θα οδηγήσει σε μέση ετήσια αύξηση 6% στα κέρδη ανά μετοχή της περίοδο 2016-2019.
Τιμή-στόχος τα 18,5 ευρώ για τη μετοχή των Folli με σύσταση hold (σήμερα η τιμή είναι 12,97 ευρώ). Υπάρχει δυναμική για την εταιρία αλλά και στην έλλειψη ορατότητας στο κομμάτι των ταμειακών ροών.

Για την Ιntralot ορίζει τιμή-στόχο στα 1,19 ευρώ με σύσταση hold. Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή η ορατότητα για τις ταμειακές είναι περιορισμένη, ενώ δεν υπάρχουν καταλύτες βραχυχρόνια.

Σε ό,τι αφορά την Fourlis θέτει τιμή-στόχο 3,4 ευρώ και σύσταση Buy. Προβλέπει αύξηση μεριδίων αγοράς για τα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα παρά την πτώση της αγοράς που δραστηριοποιούνται.

Η τιμή-στόχος είναι 6,10 ευρώ για το Πλαίσιο με σύσταση Buy. O ισχυρός ισολογισμός αλλά και οι ταμειακές ροές της εταιρίας αφήνουν περιθώριο για επιστροφή κεφαλαίων, σημειώνει η Eurobank Equities, τονίζοντας παράλληλα ότι η διοίκηση της εταιρίας έχει αποδείξει ότι ξέρει να προστατεύει την κερδοφορία της εισηγμένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου