Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Εξονυχιστική έρευνα στο «σύστημα» του Θωμά


Οι οικονομικοί εισαγγελείς εστιάζουν τις έρευνες σε μεγαλόσχημους παράγοντες της διαπλοκής, που εμπλέκονται σε σκάνδαλα.
Όλο το βάρος έχει πέσει στους λογαριασμούς του Θωμά Λιακουνάκου, των εταιρειών του και των
παρένθετων προσώπων γιατί υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, με τελικούς αποδέκτες πολιτικά πρόσωπα, επιχειρηματίες, εκδότες και κρατικούς αξιωματούχους.

Εκτός του Άκη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννη Σμπώκου που ξέπλεναν τεράστια ποσά μέσα από τους λογαριασμούς του βαρόνου των εξοπλιστικών διαπιστώνεται και η εμπλοκή δύο ακόμα πολιτικών που είχαν περάσει και αυτοί από το νευραλγικό και χρυσοφόρο υπουργείο Εθνικής Αμύνης.

Όπως πληροφορούμαι εγκύρως είναι ζήτημα χρόνου να τεκμηριωθεί η εμπλοκή τους γιατί προηγουμένως απαιτείται να αποτυπωθεί η διαδρομή μεγάλων ποσών που κατέληξαν σε παρένθετα πρόσωπα που λειτουργούσαν ως αχυράνθρωποι των δύο υπουργών.

Οι μαύροι λογαριασμοί του Θωμά Λιακουνάκου συνδέονται επίσης με χρηματοδότηση εκδοτικού παράγοντα, αλλά και κάποιων επιχειρηματιών που εκπροσωπούσαν ομίλους που είχαν αντίπαλα συμφέροντα στα εξοπλιστικά.
Οι οικονομικοί εισαγγελείς πιστεύουν ότι οι ροές αυτές σχετίζονται με συμφωνίες που είχαν κάνει κάτω από το τραπέζι οι βαρόνοι των εξοπλιστικών.

απο το http://lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου