Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Μου αρέσουν οι ελληνικές τραγωδίες αλλά τώρα να περάσουμε στο happy ending


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 09:39

Οι συνομιλίες μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της πρέπει να εντατικοποιηθούν, τόνισε σε γαλλικό ραδιόφωνο ο Επίτροπος Pierre Moscovici.
Ο Moscovici τόνισε ότι μια συνάντηση μεταξύ της Γερμανίδας Καγκελάριου Angela Merkel, του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Γάλλου προέδρου, Francois Hollande, διήρκησε μέχρι
αργά χθες το βράδυ.

Πρόσθεσε ότι ο Αλ. Τσίπρας συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Jean-Claude Juncker και ότι έχει σχεδιαστεί και άλλη συνάντηση των δυο τους για σήμερα.
"Οι συνομιλίες έχουν σημειώσει πολύ πρόοδο τις τελευταίες εβδομάδες. Είμαστε τώρα κοντά στον διάδρομο προσγείωσης", δήλωσε ο Επίτροπος Moscovici.
"Κανείς δεν θέλει η Ελλάδα να βγει από το ευρώ. Ούτε οι Έλληνες ούτε οι Ευρωπαίοι εταίροι", πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν ακόμη αποκλίσεις, ιδιαίτερα αναφορικά με τα πρωτογενή πλεονάσματα της χώρας.

Τόνισε δε ότι υπάρχουν ακόμη προσπάθειες που πρέπει να καταβληθούν από τους Έλληνες για να παράσχουν μια λίστα με μεταρρυθμίσεις αναγκαίες για την οικονομία τους, ώστε να είναι πιο ισχυρή, και να τηρήσουν τις δεσμεύσεις προς τους πιστωτές τους.
"Μου αρέσουν πολύ οι ελληνικές τραγωδίες, αλλά τώρα πρέπει να προχωρήσουμε στο happy ending", δήλωσε.

απο το capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου