Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: «Θα φορολογήσουν ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε»

τα μέτρα που έρχονται αλλά και στους εκβιασμούς των ξένων πιστωτών προς την Ελλάδα αναφέρθηκε σήμερα ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή του Εν Αθήναις στον Real FM.

«Εάν λοιπόν αληθεύουν όσα ακούμε, οι ξένοι πιστωτές–εκβιαστές–μαστροποί θέλουν να επιβάλουν στην Ελλάδα φόρους μέχρι δακρύων όπως γράφει σήμερα η
εφημερίδα του κ. Φιλιππάκη. Πέραν των άλλων που έχετε ακούσει θα κρατείται και φόρος–προμήθεια επί όλων των τραπεζικών συναλλαγών, θα υπάρξουν πρόωρες συντάξεις λιτότητας όπως γράφουν τα ΝΕΑ.

 Από ό,τι φαίνεται το Φθινόπωρο –όπως θα δεσμευτεί η κυβέρνηση προκειμένου να πάρει νέα δανεικά- θα υπάρξει η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος για τις συντάξεις και σε γενικές γραμμές θα φορολογήσουν ακόμη και τον αέρα που αναπνέουν οι Έλληνες πολίτες» είπε χαρακτηριστικά. Συνεχίζοντας το… ανατρεπτικό σχόλιο του ο γνωστός δημοσιογράφος λέγοντας ότι θα φορολογηθεί κάθε αναπνοή «εκεί θα καταλήξουμε, και προμήθεια υπέρ του κ. Σόιμπλε ο οποίος χθες έβγαλε πάλι τα δόντια του και μιλώντας σε δύο μεγάλες εφημερίδες της Αμερικής και της Γαλλίας υπογράμμισε ότι δεν αποκλείει αυτή τη φορά το πιστωτικό επεισόδιο και τη χρεοκοπία της Ελλάδος».

Ειδικά για τον κ. Σόιμπλε, ο κ. Τράγκας είπε «για όποιον προσέχει ιδιαίτερα τον κ. Σόιμπλε πάντα πριν από ένα Eurogroup ή από μια Σύνοδο Κορυφής δίνει -με μια συνέντευξη και στη συνέχεια με δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Eurogroup ή η Σύνοδος Κορυφής- τη γραμμή που θα ακολουθήσουν οι μετέχοντες των συζητήσεων με την Ελλάδα. Ο πιο σοβαρός Γερμανός πολιτικός που θεωρείται σούπερμαν για τους Γερμανούς φορολογούμενους επιμένει ότι υπάρχει τεράστιο κενό, τεράστιο χάσμα μεταξύ των Θέσεων της Αθήνας και των θέσεων του Βερολίνου, των Βρυξελλών και του ΔΝΤ. Ας μην κοροϊδευόμαστε οποιοδήποτε πακέτο και αν συμφωνηθεί, αν συμφωνηθεί θα είναι επιβεβλημένο εκ των έξω και θα είναι μέσα στα πλαίσια της πολιτικής, των σχεδίων και των στόχων».

Ο διεθνής περίγυρος αρνητικός στην Αριστερή κυβέρνηση

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, «ο διεθνής περίγυρος είναι απολύτως αρνητικός για ό,τι έχει στη νούγια made in Greece.
Είναι απολύτως αρνητικός για την Αριστερή κυβέρνηση των Αθηνών.

Οι δηλώσεις των ξένων κυμαίνονται από σοκαριστικές έως και ιταμές και περιφρονητικές», ενώ αναφέρθηκε και στη δήλωση του κ. Γιούνκερ ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Βαρουφάκης είναι ασκούμενοι γιατροί σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.
«Σήμερα ο κ. Τσίπρας πάει στη Ρίγα αλλά όλα δείχνουν ότι πρόκειται να αντιμετωπιστεί όπως και τις προηγούμενες φορές με το ύφος ενός αυστηρού δασκάλου, ο οποίος επιβάλλει στο μαθητή να γράψει στον πίνακα χίλιες φορές – θα είμαι υπάκουος και θα κάνω ό,τι μου ζητήσετε!!!
Υπάρχει η στόχευση και είναι οφθαλμοφανής να συρθεί η Ελλάς ως τριτοκοσμική περιοχή σε μια πλήρη εθνική υποταγή, σε μια πλήρη εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων και δυστυχώς σε έναν φορο-τυφώνα, μια τεράστια απομύζηση της δημόσιας και κυρίως της ιδιωτικής περιουσίας».

απο το  crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου