Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Σοκαρισμένοι στην κυβέρνηση με τη διαφθορά


Μπορεί να είχε μια γενική εικόνα για το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως με τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις και την… παρέλαση παραγόντων στον ανακριτή, ο Σταύρος Κοντονής διαπιστώνει μια κατάσταση πολύ χειρότερη και απ’ ότι ο ίδιος φανταζόταν!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολύ στενά παρακολουθεί ο
υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αναφερόμαστε φυσικά στις κλήσεις παραγόντων και διαιτητών στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν, καθώς και στο πόρισμα Πούλιου για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Οι φόβοι, τόσο του ιδίου, όσο και της Κυβέρνησης γενικότερα, δείχνουν να επιβεβαιώνονται στο ακέραιο σχετικά με την θλιβερή κατάσταση η οποία επικρατεί στον χώρο του ποδοσφαίρου. Κυρίως διαπιστώνοντας ποια είναι τα πρόσωπα που εμπλέκονται στις δικαστικές υποθέσεις.

Πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν, ότι το επίπεδο της διαφθοράς, της σήψης και της βρωμιάς στο χώρο, είναι πέρα από τις προσδοκίες του Σταύρου Κοντονή, ο οποίος παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και διαπιστώνει ότι τελικά η κατάσταση είναι χειρότερη και απ’ ότι ο ίδιος φανταζόταν!

Προς το παρόν πάντως, η αθλητική ηγεσία τηρεί στάση αναμονής, σεβόμενη το τεκμήριο της αθωότητας όλων των εμπλεκόμενων. Αφήνεται, όμως, να εννοηθεί, ότι δεν είναι μακριά η ώρα που θα παρέμβει και η ίδια η πολιτεία, πέρα από το έργο της δικαιοσύνης που είναι ασφαλώς ανεξάρτητο από τις κινήσεις που θα γίνουν σε επίπεδο προσώπων από τον υφυπουργό Αθλητισμού…

απο το  sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου