Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Απόφαση - βόμβα για την εγκληματική οργάνωση!


Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο σε δικαστή!

 Βόμβα μεγατόνων αναμένεται να αποτελέσει για το ελληνικό ποδόσφαιρο η συγκεκριμένη απόφαση σε βάρος του Χαρίλαου Ζυγογιάννη, πρώην μέλους της Π.Ε. της Football League.

 Όλο το ρεπορτάζ!

Ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, απολογήθηκε σήμερα ο
Χαρίλαος Ζυγογιάνης, πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League.
Του απαγγέλθηκε κατηγορία της δωροδοκίας με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος και, σε συνεργασία του ανακριτή με την Εισαγγελέα Μαυροπούλου, του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους η απόφαση που πάρθηκε να επιβληθεί ο συγκεκριμένος περιοριστικός όρος, είναι πιθανό να αποτελέσει βόμβα μεγατόνων για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς αποτελεί πρόκριμα και δεν αποκλείεται ο συγκεκριμένος όρος να επιβληθεί και σε όλους τους υπόλοιπους κατηγορούμενους για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Αν αυτό τελικά συμβεί, κάτι που θα αποδειχθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως πρόσωπα τα οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο και το διοικούν, είτε στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο, θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν προσωρινά από το χώρο, τουλάχιστον μέχρι να διεξαχθεί η δίκη για να κριθεί αν είναι ένοχοι ή αθώοι.

Ο Χαρίλαος Ζυγογιάννης, ο οποίος είναι επίτιμος αντιεισαγγελέας Εφετών, αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος που αναφέραμε, δήλωσε αποχωρώντας από το γραφείο του ανακριτή:  «Εγώ ήμουν ένα απλό μέλος της Πειθαρχικής επιτροπής που δίκασε έναν αγώνα, το Εθνικός Γαζώρου – Τύρναβος, και η απόφαση αυτή στη συνέχεια δεν κρίθηκε σωστή. Δεν έχω καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορούμαι».

απο το sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου