Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Διαφορά 10% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει το δεύτερο κύμα των exit polls-Λεπέν: Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αποκήρυξη της ΕΕ


Διαφορά δέκα ποσοστιαίων μονάδων δείχνει το δεύτερο κύμα της δημοσκόπησης εξόδου για τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ειδικότερα,
 ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 36% με 38%,
 η ΝΔ 26% έως 28%,

το Ποτάμι και η ΧΑ 6% με 7%,
το ΚΚΕ 5% έως 6%,
το ΠΑΣΟΚ 4,2% με 5,2%,
οι ΑΝΕΛ 4% έως 5%,
το ΚΙΔΗΣΟ 2,2% έως 3,2%,
οι Πράσινοι/ΔΗΜΑΡ 0,3% έως 0,7%,
 ο ΛΑΟΣ 0,6-1,6%,
ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ/ΜΑΡΣ 0,6-1,6% και
 τα άλλα κόμματα 3-4,6%.

Σύμφωνα με το exit poll ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει από 148 έως 154 έδρες.

Για την αναλυτική πορεία των αποτελεσμάτων μπορείτε ναενημερώνεστε ζωντανά στο skai.gr, στην ειδική σελίδα για τις εκλογές ( ΕΔΩ ).
Ο ΣΚΑΪ καλύπτει απότην πρώτη στιγμή την μαραθώνια εκλογική διαδικασία, μέσω τηλεόρασης ( live ΕΔΩ ) και ραδιοφώνου ( live ΕΔΩ ) και θα μείνει στη μάχη της ενημέρωσης μέχρι τιςπρώτες ώρες, όταν θα διαμορφώνεται σαφής εικόνα για το αποτέλεσμα.

Λεπέν: Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αποκήρυξη της ΕΕ

«Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αποκήρυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης» τόνισε ο Ζαν Μαρί Λεπέν επίτιμος πρόεδρος του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη νίκη του ελληνικού κόμματος στις εκλογές.

Σημειώνεται ότι σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η κόρη του Ζαν Μαρί Λεπέν Μαρίν Λεπέν, πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου, εκφράστηκε επίσης υπέρ της ανάδειξης του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

«Δεν είμαστε φίλοι με το αριστερό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι απόψεις μας διαφέρουν σε πολλά θέματα, όπως αυτό της μετανάστευσης για παράδειγμα. Δήλωσα ωστόσο την υποστήριξή προς το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ επειδή εκφράζει τη λαϊκή βούληση και εκπροσωπεί το συμφέρον του ελληνικού λαού» δήλωσε η γαλλίδα ευρωβουλευτής.
«Μια πιθανή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει επιστροφή της δημοκρατίας στη χώρα... Υποστηρίζουμε τη νίκη του αριστερού κόμματος, γιατί αυτό σημαίνει πως ο ελληνικός λαός θα επιλέξει τη μοίρα του αυτοβούλως και όχι όπως αυτή επιβάλλεται από εξωτερικά συμφέροντα, όπως αυτά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της τρόικας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

απο το  SKAI.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου