Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Νέες διώξεις, νέα τροπή στην υπόθεση ηρωίνης του Noor One



Εξελίξεις σημειώνονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην δικαστική έρευνα για την υπόθεση μεταφοράς ενός και πλέον τόνου ηρωίνης με το πλοίο Noor One, αρχές Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της
«Κ», σε απολογία με την ιδιότητα του κατηγορουμένου έχει κληθεί την Τρίτη από την ανακρίτρια κ. Μαρία Σκάρπου ο επιχειρηματίας Γ.Κ. που δραστηριοποιείται στην εμπορία πετρελαιοειδών.
Ο επιχειρηματίας, 52 ετών, είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη μίσθωση του Noor One προκειμένου, όπως έχει υποστηρίξει, να μεταφέρει πετρέλαιο από τη Λιβύη στην Ελλάδα. Ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξή του στην υπόθεση και διατείνεται ότι ουδέποτε υπέγραψε συμφωνητικό για τη ναύλωση του πλοίου.

Εκτός του επιχειρηματία, με την ιδιότητα του κατηγορουμένου έχει κληθεί να απολογηθεί την Τετάρτη και ο πλοιοκτήτης του Noor One Π.Κ. Σε προηγούμενες καταθέσεις του (ως μάρτυρας) ο Π.Κ. είχε αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση του με τη διακίνηση των ναρκωτικών.
Ωστόσο, πρόσφατο βούλευμα του Συμβουλείου Πλημμελειοδικών Πειραιά ζητούσε «να ερευνηθεί σε βάθος από τις δικαστικές αρχές».

Αντίθετα, «κόντρα» στο πνεύμα του Βουλεύματος, ο επιχειρηματίας Α.Κ. που εμφανίζεται να έφερε σε επαφή μεταξύ τους τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση, κατέθεσε προ ημερών στην ανακρίτρια με την ιδιότητα του μάρτυρα.
Ως μάρτυρας κατέθεσε και ο στενός συνεργάτης του προφυλακισμένου για την ίδια υπόθεση «κάπτεν Τζορτζ» Γ.Μ., ο οποίος δραστηριοποιείται στην πρακτόρευση ποντοπόρων πλοίων.

kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου