Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Κλάμα στο Mineirão (τα γκόλ και οι συνθέσεις των ομάδων)

Το Εστάντιο Μινεϊράο έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο και της Κρουζέιρο στην πόλη Μπέλο Οριζόντε. Εγκαινιάστηκε στις 5 Δεκεμβρίου 1965, και για τις ανάγκες του Μουντιάλ έγινε πλήρης ανακατασκευή και η συνολική του χωρητικότητα φτάνει στις 62.547 θέσεις 

Οι Βραζιλιάνοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που τους συνέβη απέναντι στη Γερμανία, από την οποία συνετρίβησαν με 1-7 στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μέσα στο... σπίτι τους.

Τόσο οι ποδοσφαιριστές της seleção όσο και οι φίλαθλοι στις κερκίδες αντέδρασαν με κλάματα για τη μεγαλύτερη σε έκταση ήττα στην ιστορία της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από το γήπεδο, αλλά και από τις κερκίδες:



















 
Τα γκολ:
    90'  ο Όσκαρ το μοναδικό γκολ για τη Βραζιλία
    79'  και πάλι ο Σούρλε
    69'   Σούρλε
    29'   Σάμι Κεντίρα     26'  Τόνι Κρόος
    24'  Τόνι Κρόος
    23' Μίροσλαβ Κλόζε
    11'  Τόμας Μύλερ
Η ομάδα του Σκολάρι έχει παραταχθεί στο παιχνίδι με τους Γερμανούς με δύο μεγάλες απουσίες, αυτή του Νεϊμάρ, ο οποίος μετά το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Σουνίνγκα τέθηκε νοκ-άουτ από το υπόλοιπο της διοργάνωσης και αυτή του τιμωρημένου, λόγω καρτών, Τιάγκο Σίλβα.
Διαιτητής του μεγάλου αυτού παιχνιδιού είναι ο Μάρκο Ροντρίγκεζ από το Μεξικό.
Βραζιλία (Λουίς Φελίπε Σκολάρι): Ζούλιο Σέζαρ, Μαρσέλο, Νταβίντ Λουίζ, Ντάντε, Μαϊκόν, Λουίς Γκουστάβο, Φερναντίνιο, Μπερνάρντ, Όσκαρ, Χουλκ, Φρεντ
Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Χέβεντες, Χούμελς, Μπόατενγκ, Λαμ, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Κρος, Εζίλ, Μίλερ, Κλόζε
απο το  sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου