Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Συνελήφθη 30χρονος για την έκρηξη στην καφετέρια του Γ. Τζαβέλλα


Συνελήφθη στην Ηλιούπολη ένας 30χρονος σε βάρος του οποίου είχε σχηματισθεί δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για έκρηξη, εμπρησμό, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, διατάραξης της κοινής ειρήνης των πολιτών και παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες.

Συνελήφθη 30χρονος για την έκρηξη στην καφετέρια του Γ. Τζαβέλλα
Συγκεκριμένα, ο 30χρονος, μαζί με άγνωστο συνεργό του, στις 17 Απριλίου 2014 μετέβη σε καφετέρια στον Βύρωνα και με τη χρήση αυτοσχέδιου εκρηκτικού-εμπρηστικού μηχανισμού προκάλεσαν έκρηξη και πυρκαγιά με αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρών υλικών ζημιών στο κατάστημα ιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή Γιώργου Τζαβέλλα.
Επίσης συνελήφθησαν, μαζί με τον 30χρονο ένας
άντρας ηλικίας 27 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 28 ετών για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απείθειας, αντίστασης και παράβασης των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή, ο 27χρονος και ο 30χρονος κινούμενοι στην περιοχή της Ηλιούπολης με μοτοσυκλέτα προσπάθησαν να αποφύγουν έλεγχο αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι τους καταδίωξαν και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του 30χρονου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:
  • Δύο συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 36 γραμμ.
  • Είκοσι ναρκωτικά δισκία.
  • Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
  • Ένα σφυρί θραύσης κρυστάλλων.
Σε έρευνα στην οικία της 28χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1 γραμμ. και ένα (1) σπρέι πιπεριού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

απο το  ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου