Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Αγοράζει ο ΟΤΕ τη NOVA;

Διερευνητικές κινήσεις για την εξαγορά της Nova είναι σε εξέλιξη από τον ΟΤΕ.

Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα, ωστόσο για το θέμα αναμένεται να ερωτηθεί και ο επικεφαλής του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ στην γενική συνέλευση του ΟΤΕ.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του
Newsit, οι διερευνητικές συζητήσεις και επαφές συνεχίζονται στο παρασκήνιο χωρίς τίποτα να είναι οριστικό.

Η Nova έφερε τη δορυφορική συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα και αποτελεί τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας στη χώρα. Η εταιρεία Forthnet ΑΕ είναι εισηγμένη στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών από το 2000 και στα οικονομικά της αποτελέσματα ενοποιεί της δραστηριότητες των εταιρειών Multichoice Hellas Α.Ε. και Forthnet Media Holdings Α.Ε.

Η Forthnet προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών τηλεοπτικού περιεχομένου σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς σε όλη την Ελλάδα.
Διαθέτει περισσότερα από 130 καταστήματα, σε περισσότερες από 60 πόλεις της χώρας και εξυπηρετεί περισσότερες από 20.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και περίπου 1.000.000 οικιακούς καταναλωτές από τους οποίους, περισσότεροι από 250.000 απολαμβάνουν υπηρεσίες Nova 3Play.

Μία σειρά από καινοτομίες χαρακτηρίζουν τη διαδρομή της εταιρείας που έκανε την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (HD) και την πρώτη παραγωγή και μετάδοση τρισδιάστατου (3D) τηλεοπτικού περιεχομένου στη χώρα ενώ εισήγαγε στην ελληνική αγορά την υπηρεσία 2Play το 2007 και την υπηρεσία 3Play το 2013.
Από τις αρχές του 2013, η υπηρεσία Nova 3Play που προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή ποιοτική οικιακή ψυχαγωγία και αξιόπιστη επικοινωνία σε προσιτή τιμή αναδεικνύεται σε κεντρικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης της Forthnet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου