Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Συνελήφθη ο Αντώνης Ρέμος!

Σήμερα το πρωί συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Ρέμος,για τα χρέη της ΠΑΕ Ηρακλής.
Να σημειωθεί ότι το Φεβρουάριο του 2012, ο Αντ. Ρέμος είχε κληθεί αυτεπαγγέλτως να απολογηθεί σε ανακριτή της Θεσσαλονίκης για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 1 εκατ. ευρώ, υπόθεση που αφορούσε το «Γηραιό».

 Κατά την απολογία του
τότε ισχυρίστηκε ότι προέβη σε ρύθμιση των οφειλών, ενώ είχε αφεθεί ελεύθερος χωρίς να του επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.
Όταν ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να μπει μπροστά για να σώσει την αγαπημένη του ομάδα, τον Ηρακλή από την τραγική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει, δεν φανταζότανε πως έκανε το μεγαλύτερο ίσως λάθος της ζωής του.

Η αγάπη του για την ομάδα της γενέτειρας του τον χαντάκωσε και βρίσκεται σήμερα, χρόνια μετά το πρώτο οικονομικό χαστούκι να συλλαμβάνεται για τα χρέη της ομάδας.

Ο Ρέμος είναι χρεωμένος με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και παλεύει κάθε μήνα να ανταποκρίνεται στην δυσβάσταχτη ρύθμιση στην οποία έχει ενταχθεί και ξεπερνάει τις 50.000 ευρώ το μήνα.
Η οικονομική κρίση βρήκε στον Ρέμο σε μια ήδη δύσκολη θέση, η οποία χειροτέρεψε με τα νυχτοκάματα να πέφτουν πολύ χαμηλά και την δισκογραφία να πνέει τα λοίσθια.


spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου