Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού 2-1

Δεν υπάρχει αυτός ο άθλος!
Η Εθνική μας ομάδα πανηγύρισε μια ανεπανάληπτη πρόκριση για τις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, επικρατώντας απολύτως δίκαια με 2-1 της Ακτής Ελεφαντοστού στην Φορταλέζα και έγραψε ιστορία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε συγκλονιστική εμφάνιση και πλέον την Κυριακή αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα (23:00) με φόντο το εισιτήριο για τις οκτώ κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.

Όλοι τους ήταν υπέροχοι.
Κανείς δεν υστέρησε.
Οι πάντες έκαναν απίστευτη εμφάνιση και προσέφεραν στιγμές υπερηφάνειας σε εκατομμύρια Έλληνες.

Ο Φερνάντο Σάντος κοουτσάρισε μαεστρικά τους ποδοσφαιριστές του, εκείνοι ακολούθησαν το πλάνο και ήρθε η
νίκη-πρόκριση απέναντι σε ένα σπουδαίο σύνολο, όπως είναι η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί.

Αυτά τα παιδιά που τόσα πολλά έχουν ακούσει, πέτυχαν έναν άθλο και η υπέρβαση είναι γεγονός. Από εδώ και πέρα, κοιτάζουν βήμα-βήμα α παιχνίδια  και θα κυνηγήσουν τα όνειρά τους μέχρι τέλους.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Σάμαρης άνοιξε το σκορ στο 42', ο Μπονί ισοφάρισε στο 74' σε 1-1 και στο 93' με εκτέλεση πέναλτι ο Σαμαράς έστειλε στους επτά ουρανούς όλους τους συμπατριώτες μας.


Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Εστάντιο Καστελάο"

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης (24' Γλύκος), Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Καραγκούνης (78' Γκέκας), Κονέ (12' Σάμαρης), Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς.
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ: Μπαρί, Μποκά, Κολό Τουρέ, Καλού, Τιοτέ (61' Μπονί), Ζερβίνιο (83' Σιό), Ντρογκμπά (78' Ντιομαντέ), Οριέ, Γιαγιά Τουρέ, Σερεΐ, Μπαμπά.

Γκολ: 42' Σάμαρης, 74' Μπονί, 93' Σαμαράς (πέναλτι)
Κάρτες: 37' Ντρογκμπά, 62' Καλού, 70' Ντι

απο το sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου