Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Κ.Γκιουλέκας: "Ο Σταύρος Καλαφάτης θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος"-Η επίσημη αναγγελία υποψηφιότητας

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, αμέσως μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον Δήμο Θεσσαλονίκης του Σταύρου Καλαφάτη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Πλησιάζει η ώρα να αλλάξουμε σελίδα σε μία πόλη που σίγουρα αξίζει μία καλύτερη πορεία, με Δήμαρχο τον Σταύρο Καλαφάτη.
Η Θεσσαλονίκη δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλες ευκαιρίες, άλλο χρόνο. Συγχαίρω το συνάδελφο μου για την απόφασή του να διεκδικήσει τον Δήμο Θεσσαλονίκης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Συμπαρατάσσομαι στον αγώνα του, μαζί με τους συνεργάτες της “Ομάδας Δημιουργίας για την Θεσσαλονίκη”. Μαζί θα αγωνιστούμε για μία Θεσσαλονίκη όπως την οραματιζόμαστε, όπως την ονειρευόμαστε».

Η επίσημη αναγγελία υποψηφιότητας του Σταύρου Καλαφάτη στο Δήμο Θεσ/νίκης


13.2.2013 / 14¨50' :Δήλωση Υπουργού Αναπληρωτή ΠΕΚΑ Σταύρου Καλαφάτη:

Η Θεσσαλονίκη, η πρωτεύουσα της Μακεδονίας αξίζει πολλά περισσότερα απ’ αυτά που έχει σήμερα. Για να τ΄αποκτήσει χρειάζονται αγώνες και σκληρή δουλειά. Είμαι αποφασισμένος να το κάνω.
Υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του Υπουργού Αναπληρωτή Περιβάλλοντος στον Πρωθυπουργό και θέτω υποψηφιότητα για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Καλώ όλους τους Θεσσαλονικείς να γυρίσουμε μαζί την σελίδα της πόλης. Ν’ απαλλαγούμε από αυτά που μας πληγώνουν και μας ταλαιπωρούν και να βελτιώσουμε εκείνα που ομορφαίνουν τη ζωή μας.
http://taxalia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου