Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Θαλασσοδάνεια ΤΤ: Και συνδικαλιστές έβαλαν "το δάχτυλο στο μέλι"…


Όχι μόνον οι διοικήσεις αλλά και συνδικαλιστές του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, φαίνεται ότι συμμετείχαν στο κόλπο με τα επισφαλή δάνεια του πιστωτικού ιδρύματος, όπως υποστηρίζει η
εφημερίδα το "Έθνος".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, συνδικαλίστρια του ΤΤ πήρε στεγαστικό δάνειο - μαμούθ ύψους 1,2 εκατ. ευρώ. Το συγκεκριμένο δάνειο, σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνεται στο νέο - τρίτο στη σειρά - πόρισμα της ΤτΕ που θα αποσταλεί στη Δικαιοσύνη εντός ημερών.
 
Όπως σημειώνει η εφημερίδα, η συνδικαλίστρια, που το όνομα της αναφέρεται στο εισαγγελικό πόρισμα, μετείχε στο ΔΣ του ΤΤ ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, επί διοικήσεως του κ. Κλέωνα Παπαδόπουλου.
postbank180114
Όπως αναφέρει το newmoney.gr, σύμφωνα με κύκλους του ΤΤ, στο εν λόγω δάνειο, που αρχικά δεν εξυπηρετείτο, τώρα γίνονται μηνιαίες καταβολές. Άλλες πληροφορίες θέλουν τη συνδικαλίστρια να έχει λάβει το δάνειο για λογαριασμό της κόρης και του γαμπρού της.
 
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει επιχειρηματικό δάνειο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ που ενέκρινε πρώην διευθυντής χορηγήσεων του ΤΤ στον γιο του και το οποίο, επίσης, βρέθηκε στο μικροσκόπιο των ελέγχων.
 
Οι ελεγκτές της ΤτΕ συνεχίζουν να κάνουν "φύλλο και φτερό" όλα τα δάνεια που έλαβαν κυρίως υψηλόβαθμοι υπάλληλοι του ΤΤ.


Πηγή:www.reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου