Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Εκπέμπει και πάλι το Πρώτο Πρόγραμμα της δημόσιας ραδιοφωνίας της Θεσσαλονίκης

Στον αέρα βγήκε και πάλι το Πρώτο Πρόγραμμα του δημόσιου ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης, έξι μήνες μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ.

 Ωστόσο, η πρεμιέρα του ήταν επεισοδιακή αφού λόγω
διακοπής ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή της συμπρωτεύουσας και ελλείψει γεννήτριας, έπεσε το σήμα και δεν μπορούσαν να αναμεταδοθούν οι εκπομπές για αρκετή ώρα.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός εκπέμπει πλέον από τη συχνότητα 102 στα FM, υπό τη γενική διεύθυνση του πρώην δημοσιογράφου της ΕΡΤ3, Παντελή Σαββίδη.

Εντός των προσεχών ημερών, αναμένεται να λειτουργήσει επίσης και το Δεύτερο Πρόγραμμα του σταθμού στη Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την 1η Ιανουαρίου θα λειτουργήσουν κανονικά και τα υπόλοιπα ραδιοφωνικά προγράμματα της Αθήνας.

Κατά τα άλλα, σήμερα αναμένεται να δημοσιευτεί στη σελίδα opengovernemt η πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη κάλυψη των κορυφαίων θέσεων της ΝΕΡΙΤ.

Η πρόσκληση, που δεν θα βγει προς διαβούλευση, αφορά σε εννέα διευθυντικές θέσεις (σε ραδιοφωνία, τηλεόραση, ίντερνετ, αρχείο, οικονομικές, διοικητικές υπηρεσίες κ.α.) και δύο θέσεις συντονιστών.
Εντός των ημερών, θα ακολουθήσει και η προκήρυξη για θέσεις διοικητικών και τεχνικών για τις οποίες προβλέπεται διαδικασία μέσω ΑΣΕΠ.

Τα Νέα Οnline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου