Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Vodafone: Βραβείο επιχειρηματικής ηθικής, για 4η χρονιά

Με το βραβείο «Gold Social Environmental Ethical Governance Award», τιμήθηκε, για 4η φορά, η Vodafone, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής (European Business Ethics Network – EBEN GR), την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το βραβείο αφορά στο
υψηλότερο επίπεδο αξιολόγησης για την εφαρμογή του Μοντέλου Social Environmental Ethical Governance (SEE.G.) και ταυτίζεται απόλυτα με τις αρχές και τη φιλοσοφία της Vodafone, ως προς τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.
 Στόχος του Μοντέλου είναι να βοηθά τις επιχειρήσεις να εφαρμόζουν συστήματα και πολιτικές που συμβάλλουν στην Βιώσιμη Ανάπτυξη των ίδιων των επιχειρήσεων, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Vodafone είναι η πρώτη εταιρεία κινητής επικοινωνίας στην Ελλάδα που αξιολογεί τη λειτουργία της με βάση τις αρχές του Μοντέλου SEE.G και λαμβάνει την αντίστοιχη αναγνώριση.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής - ΕΒΕΝ GR είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εκπροσωπεί το European Business Ethics Network και ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005.

Στόχος του είναι η προώθηση των αρχών της Επιχειρηματικής Ηθικής, της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της Εταιρικής Διακυβέρνησης στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, στην ακαδημαϊκή κοινότητα καθώς και σε εθελοντικούς οργανισμούς.

απο το  sportandbusiness.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου