Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιοι πήγαν στην εκδήλωση του Ιβάν Σαββίδη (φωτό και βίντεο)


 "Εδώ συγκεντρώθηκαν πραγματικοί φίλοι του ΠΑΟΚ που ενδιαφέρονται για το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου» είπε ξεκινώντας την ομιλία του και συμπλήρωσε «σας καλέσαμε για να συζητήσουμε το μέλλον του ΠΑΟΚ που σημαίνει συζήτηση των προοπτικών των νέων του λαού μας......"

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το λόγο πήραν ο
Πάρις Κουκουλόπουλος, η κ. Κόλλια, ο Θ. Καράογλου που επισήμανε πως «η επένδυση πρέπει να γίνει» ενώ ο Γιάννης Δριβελέγκας κάλεσε τους συναδέλφους του βουλευτές που ήταν παρόντες να γίνει δεκτή η πρόταση Σαββίδη.

Μεταξύ αυτών το παρών έδωσαν οι βουλευτές: Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Σταυρούλα Ξουλίδου Θεόφιλος Λεονταρίδης, Γεωργία Μπατσαρά, Κώστας Κουκοδήμος, Μάρκος Μπόλαρης, Κατερίνα Μάρκου, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Θεοδώρα Τζάκρη, Γιάννης Δριβελέγκας, Αλέξανδρος Κοντός, Ιορδάνης Τζαμτζής, Γιάννης Ιωαννίδης, Μαρία Αντωνίου, Ραχήλ Μακρή, Πάρις Κουκουλόπουλος, Διονύσης Σταμενίτης, Βεζυρόπουλος, Σάββας Αναστασιάδης.

Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθησαν ο στρατηγός και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας, Φράγκος Φραγκούλης, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, ο πρόεδρος του ΒΕΘ Παναγώτης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ Νίκος Παπαδάκης, οι δήμαρχοι: Γιάννης Μπουτάρης, Σίμος Δανιηλίδης, Λάζαρος Κυρίζογλου, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Θεοδόσης Μπακογλίδης, Γιάννης Αναστασιάδης, ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Αντώνης Σαουλίδης, επιχειρηματίες και ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής.

Παρασκηνιακά της εκδήλωσης
Η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή ρώτησε τον Ιβάν σαββίδη εάν διαθέτει… λίαρ τζετ. Ο μεγαλομέτοχος της απάντησε πως σλυντομα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» θα υπάρχει ένα μαύρο αεροπλάνο με έναν αετό.
Η Κοζανίτισσα βουλευτής όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν τι συμβαίνει με τον Πάνο Καμμένο υποσχέθηκε πως το… show τώρα αρχίζει.
Δήμαρχος έλεγε σε βουλευτές πως ο «Σκανδαλίδης με πούλησε». Κρίμα γιατί είναι… «σύντροφός του».
Ο Ζήσης Βρύζας ρώτησε τον «γαλάζιο» Κώστα Κουκοδήμο αν παραιτήθηκε από βουλευτής. «Όχι ρε.» του απάντησε εκείνος.

Κανένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσε το παρών.

Κρίμα γιατί η εκδήλωση εξελίχθηκε σε… λαϊκή συνέλευση.
Η Χρυσούλα Γιαταγάνα και η Κατερίνα Μάρκου έδιναν και έπαιρναν συνεχώς φιλοφρονήσεις.
«Αν και Ηρακλάρα ήρθα» είπε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων μενεμένης, λάζαρος Κυρίζογλου.

Δείτε φωτογραφίες της εκδήλωσης:
savvidis1909-6savvidis1909-5savvidis1909-4savvidis1909-3savvidis1909-2savvidis1909-1
IMG_3063 IMG_3056 IMG_3051 IMG_3050 IMG_3043 IMG_3042 IMG_3045 IMG_3040
απο τη karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου