Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ψεύτες, κλέφτες και δειλοί πολιτικοί

Ψεύτες, κλέφτες, δειλοί και ελεεινοί αποδεικνύονται κάποιοι από το πολιτικό προσωπικό που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Άκη Τσοχατζόπουλου, που αυτοεξευτελίζεται και αυτοδιασύρεται καθημερινά στο δικαστήριο, με αυτά που λέει, και κυρίως με όσα κρύβει γιατί ελπίζει ότι οι
ισχυροί διαπλεκόμενοι φίλοι του θα τον λυπηθούν και θα συμβάλουν στην αποφυλάκιση της συζύγου του και της κόρης του.

Ο μοιραίος άνθρωπος που παραλίγο να γίνει και πρωθυπουργός της χώρας, αναφέρεται στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας σε πρόσωπα άσχετα με την υπόθεση και χωρίς ίχνος ντροπής χαρακτηρίζει την καταιγίδα από μίζες που διακινήθηκαν από τις παράκτιες εταιρίες ως σκευωρία.

Βεβαίως, ο καταγέλαστος πλέον Άκης, δε λέει κουβέντα για τους εντιμότατους φίλους του με τους οποίους συναλλάσσονταν σε μεγάλες δουλειές με δημόσια έργα, συμβάσεις, και εξοπλιστικά.
Αυτούς που συναντούσε σχεδόν εβδομάδα όπως προκύπτει από το ημερολόγιο το οποίο έχει κατασχεθεί.

Ο λαλίστατος Άκης δεν είπε τίποτα για τον Γιώργο Μπόμπολα και για τις δουλειές με τα δημόσια έργα και τις αγοραπωλησίες που είχε με τον γιό του Φώτη Μπόμπολα .

Όπως ξέχασε ο Άκης να αναφερθεί στον Βαρδή Βαρδινογιάννη, τον Λάτση, τον Θωμά Λιακουνάκο και τον φίλο του Σταύρο Ψυχάρη στον οποίο χάρισε το κτίριο στη Μιχαλακοπούλου με τη βοήθεια του εργολάβου επίσης φίλο του, κ. Περιστέρη.

Ο Άκης, δεν λέει κουβέντα για τους φίλους του τραπεζίτες που τον βοήθησαν στο ξέπλυμα αφού του εξασφάλισαν εικονικά δάνεια. Δεν θυμάται ούτε τον συνεταίρο του Σαχπαχτσίδη, Τζόν Ρήγα που έστησαν για χάρη του το εκδοτικό συγκρότημα της Μακεδονίας, στη Βόρεια Ελλάδα.
Το γεγονός ότι ο ένας εκ των συνεταίρων έκανε δουλειές με τα εξοπλιστικά ως αντιπρόσωπος της «Ζήλκα» δεν έχει καμία σημασία.

Γι΄ αυτό ας αφήσει τα παραμύθια για τις δήθεν σκευωρίες και ας μιλήσει έστω και μία φορά στη ζωή του, τη γλώσσα της αλήθειας εάν όντως επιδιώκει την επιείκεια της Δικαιοσύνης.

απο το http://www.lykavitos.gr/archives/47009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου