Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

H Nova προχωράει με...Wind!

Μια νέα συμμαχία ξεπροβάλει στο μέτωπο των επικοινωνιών και της συνδρομητικής τηλεόρασης. Η option απόκτησης του
27% της Forthnet από τη  WIND δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα. Η  WIND μαζί με τη  Forthnet έχουν ανακοινώσει την πρόθεση τους για  τη δημιουργία κοινού τηλεπικοινωνιακού δικτύου, αφήνοντας απέξω τον ΟΤΕ.  

Ο ΟΤΕ συγκρούεται με τη Forthnet στον τομέα της τηλεφωνίας, του Internet και της συνδρομητικής τηλεόρασης, με τη WIND να λαμβάνει θέση μάχης, υπέρ της δεύτερης εταιρείας. Συνάμα η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και Internet έχει συνάψει 15ετή εμπορική συμφωνία με τον όμιλο Γερμανός. Αν ο όμιλος πιάσει τους εμπορικούς στόχους, τότε  θα αποκτήσει μειοψηφικό ποσοστό στη WIND.

Η Forhnet από την πλευρά της εκεί όπου όλοι περίμεναν πως δεν θα αντέξει, κατάφερε να «κλειδώσει» τη SuperLeague για ακόμη 4 χρόνια (πλην Παναθηναϊκού το συμβόλαιο του οποίου λήγει τη σεζόν 2014-15).

 Ο ΟΤΕ ανάμενε πως η  Forthnet δεν θα μπορούσε να σηκώσει το «βάρος» ενός νέου συμβολαίου κεντρικής διαχείρισης με τη  SuperLeague και εμφανιζόταν ως η διάδοχη κατάσταση. Στη συνδρομητική τηλεόραση η Nova έχει κλείσει όσα ενδιαφέρουν τον Έλληνα φίλαθλο σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Διαθέτει  στο ποδόσφαιρο τη SuperLeague, το Champions League, τo  Europa League, στο μπάσκετ τη Basket League και τη Euroleague και στο βόλεϊ τη Volley League στέλνοντας το μήνυμα στο φίλαθλο πως μπορεί να παρακολουθήσει την ομάδα του μέσα από τη Nova. Από την άλλη πλευρά ο ΟΤΕ διαθέτει ελληνικό αθλητικό περιεχόμενο, το Κύπελλο Ελλάδας και τη Football League, και τα πρωταθλήματα υψηλής ποιότητας, όπως είναι το αγγλικό, το Ισπανικό, το Γερμανικό, μαζί με το Ιταλικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου