Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ποιοί είναι οι μέτοχοι του αγωγού ΤΑΡ

Η φράση "αγωγός ΤΑΡ" μπήκε για τα καλά στη ζωή μας. Δείτε ποιά είναι η εταιρεία:


Τη μετοχική βάση του Αδριατικού Αγωγού φυσικού αερίου συνθέτουν η Axpo με ποσοστό
42,5%, η Statoil με ποσοστό 42,5% και η E.ON με ποσοστό 15%.
Axpo σημαίνει ενέργεια. Στην Ελβετία. Στην Ευρώπη. Η Axpo είναι μια ελβετική εταιρεία ενέργειας με ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Το 100% της Axpo ανήκει στα καντόνια της Βορειοανατολικής Ελβετίας. Μαζί με τους συνεργάτες της η Axpo προσφέρει ενέργεια σε περίπου 3 εκατομμύρια ανθρώπους. H Axpo δραστηριοποιείται στην παραγωγή, διανομή και πώληση ηλεκτρικής ενέργειας και στην εμπορία ενέργειας διεθνώς. Η Axpo προσφέρει επίσης καινοτομικές υπηρεσίες ενέργειας σε πελάτες στην Ελβετία και την Ευρώπη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Axpo επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.axpo.com
Η Statoil είναι διεθνής εταιρεία ενέργειας που δραστηριοποιείται σε 34 χώρες. Έχοντας στο ενεργητικό της περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στον τομέα παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου στη νορβηγική υφαλοκρηπίδα, η εταιρεία έχει δεσμευτεί να εξυπηρετήσει τις παγκόσμιες ενεργειακές ανάγκες με υπεύθυνο τρόπο, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και δημιουργώντας καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις. Η Statoil εδρεύει στη Νορβηγία και απασχολεί 20.000 υπαλλήλους παγκοσμίως.
Η εταιρεία αποτελεί το μεγαλύτερο διαχειριστή κοιτασμάτων μεγάλου βάθους παγκοσμίως. Είναι ο τρίτος σε μέγεθος προμηθευτής αργού πετρελαίου παγκοσμίως και σημαντικός προμηθευτής φυσικού αερίου.
Το νορβηγικό κράτος αποτελεί τον μεγαλύτερο μέτοχο της Statoil με ποσοστό 67%. Η Statoil είναι εισηγμένη στο νορβηγικό χρηματιστήριο του Όσλο (Oslo Børs) και στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Statoil επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://www.statoil.com/

H E.ON είναι μία από τις μεγαλύτερες μετοχικές εταιρείες ενέργειας και αερίου παγκοσμίως.
Με εγκαταστάσεις σε Ευρώπη, Ρωσία και Βόρεια Αμερική, οι περισσότεροι από 72.000 υπάλληλοί μας δημιούργησαν περίπου 132 δισ. ευρώ σε πωλήσεις το 2012. Επιπλέον, υπάρχουν δραστηριότητες σε Βραζιλία και Τουρκία που διαχειριζόμαστε από κοινού με συνεργάτες.
Οι διαφοροποιημένες δραστηριότητες της E.ON περιλαμβάνουν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, συμβατική και αποκεντρωμένη παραγωγή ενέργειας, φυσικό αέριο, εμπορία ενέργειας, λιανική πώληση και διανομή. Παρέχουμε ενέργεια σε περίπου 26 εκατομμύρια πελάτες.
Με το ευρύ ενεργειακό μας μείγμα κατέχουμε περίπου 68GW δυναμικότητας παραγωγής και είμαστε μία από τις ηγετικές εταιρείες ανανεώσιμων πηγών διεθνώς.
Εχουμε ένα φιλόδοο στόχο: να καταστήσουμε την ενέργεια καθαρότερη και καλύτερη όπου και αν λειτουργούμε. Με τη στρατηγική μας για καθαρότερη και καλύτερη ενέργεια μετασχηματίζουμε την E.ON σε έναν παγκόσμιο πάροχο ειδικευμένων λύσεων ενέργειας που ωφελούν εξίσου τους εργαζόμενους, τους πελάτους και τους μετόχους.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την E.ON θα βρείτε στον ιστότοπο www.eon.com

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Kjetil Tungland
Διευθύνων Σύμβουλος:
Kjetil Tungland
Michael Hoffmann
External Affairs Director:
Michael Hoffmann
Chief of Staff:
Martin Ferguson
Project Development Director:
Sigurd Hamre
Commercial Director:
Lutz Landwehr
απο το http://taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου