Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Σεισμός από τις αποκαλύψεις για τα "συμβόλαια εκτέλεσης" που ανέθετε συστημικός Τραπεζίτης!


Σεισμικές δονήσεις προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα συμβόλαια που ανέθετε συστημικός τραπεζίτης στην συμμορία που είχε στήσει κορυφαίο στέλεχος της ΕΥΠ

Εκρηκτικές διαστάσεις σε επιχειρηματικό και πολιτικό επίπεδο λαμβάνει το
γιγαντιαίο σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνιστούν κορυφαία στελέχη της ΕΥΠ, τα οποία εμφανίζονται να συνδέονται ευθέως και να εκτελούν συμβόλαια για λογαριασμό συστημικού τραπεζίτη.

Τα όσα αποκάλυψε το περιοδικό Hot Doc, του Κ. Βαξεβάνη, αποτελούν μόνο την αρχή και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται πολύ σύντομα να ξεσπάσει καταιγίδα, αφού στο σκάνδαλο εμπλέκονται πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην πολιτική και επιχειρηματική ζωή του τόπου.

 Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένα στέλεχος της ΕΥΠ που υπηρετούσε σε νευραλγικό τομέα, είχε στήσει ολόκληρο παρακρατικό μηχανισμό τον οποίο είχε θέσει στην υπηρεσία γνωστού συστημικού τραπεζίτη. 

Ανάμεσα στις δραστηριότητες της συμμορίας που περιγράφει το περιοδικό Hot Doc, περιλαμβάνονται πλαστογραφήσεις εγγράφων που εμφάνιζαν- εχθρικούς προς το συστημικό τραπεζίτη-
δημοσιογράφους, ως πράκτορες της ΕΥΠ, παρακολουθήσεις, υποκλοπές, εισβολή σε σπίτια προκειμένου να αφαιρεθούν στοιχεία, ακόμα και επιχειρήσεις ενοχοποίησης πρώην στελεχών της τράπεζας που κρίθηκαν επικίνδυνοι.

Η συμμορία που έστησε ο πολυπράγμων πράκτορας της ΕΥΠ, ο οποίος βρίσκεται σε αργία γιατί διώκεται για κατασκοπεία, είχε βάλει στο στόχαστρο ακόμα και ξένους δημοσιογράφους.

Τους οποίους παρακολουθούσε προκειμένου να εντοπίσει τις πηγές από τις οποίες αντλούσαν στοιχεία για τα δημοσιεύματα σε βάρος του συστημικού τραπεζίτη, τα οποία είχαν κάνει πάταγο στο εξωτερικό αλλά θάφτηκαν από τα ελληνικά συστημικά μέσα ενημέρωσης.

Το γιγαντιαίο σκάνδαλο, απασχολεί ήδη τη δικαιοσύνη, ενώ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, κατέθεσε στοιχεία φωτιά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, και σε έκτακτη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, μιλάει ευθέως για διασύνδεση της συμμορίας που είχε στήσει το στέλεχος της ΕΥΠ, τόσο με το συστημικό τραπεζίτη, όσο και με πρόσωπο που βρίσκονται πολύ κοντά στο σύστημα εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου