Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

"Τεράστιο μπουρδέλο"


 
 
Ως "τεράστιο μπουρδέλο" χαρακτήρισε τα διάσημα μπαλέτα της Μόσχας, Μπολσόι μια πρώην χορεύτρια η οποία είχε απολυθεί από αυτά το 2003 επειδή ήταν "πολύ ψηλή" και είχε "παραπανίσια κιλά".

Ο λόγος για την Anastasia Volochkova η οποία κατηγορεί το γενικός διευθυντής του θεάτρου ότι με τις πρακτικές του εξανάγκαζε τους εξανάγκαζε τις χορεύτριες να έχουν σεξουαλικές επαφές με πλούσιους ολιγάρχες.

"Πριν από δέκα χρόνια, την περίοδο που χόρευα ακόμη στα Μπαλσόι, δεχόμουν διαρκώς προτάσεις να κοιμηθώ με οικονομικά ισχυρούς παράγοντες - υποστηρικτές, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ακόμη και με τον διοργανωτή της εκδήλωσης» δήλωσε η πρώην χορεύτρια σε ραδιοφωνική της συνέντευξη σε σε ρωσικό σταθμό και πρόσθεσε "Τα κορίτσια αναγκάζονταν να πηγαίνουν σε μεγαλοπρεπή δείπνα με προειδοποιήσεις ότι μετά την εκδήλωση θα πρέπει να κάνουν σεξ".
Ο γενικός διευθυντής των μπαλέτων, Anatoly Iksanov απέρριψε τους ισχυρισμούς ως "ασυναρτησίες".

Παρ' όλα αυτά η Volochkova η οποία ήταν μέλος των μπαλέτων έως το 2003 τόνισε ότι όσες από τις χορεύτριες που τολμούσαν να αρνηθούν τις ανήθικες προτάσεις, έπρεπε να υποστούν τις συνέπειες "Δεν θα συμμετείχαν στην επόμενη περιοδεία ή σε επόμενες παραστάσεις στα Μπαλσόι".

Πηγή: news247.gr / BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου