Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ο λογαριασμός στο Τόκιο, ο κ. Σημίτης και ο Άκης

Στη χθεσινή συνέντευξη ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναστατώθηκε (και σχεδόν έκλεισε το τηλέφωνο) όταν ο Σπύρος Καρατζαφέρης τον ρώτησε, για λογαριασμό του σε τράπεζα του Τόκιο.

Η ερώτηση ήταν αν ως υπουργός άμυνας ένας μεγαλοτραπεζίτης του έδωσε έναν αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στο Τόκιο, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το θυμό του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ούτε
επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε την πληροφορία έκλεισε το τηλέφωνο, αφού προηγουμένως είπε : «Όχι κ. Καρατζαφέρη, δεν θα πάμε σε τέτοια κουτσομπολιά, όχι, όχι, θα έρθει η ώρα να πούμε ό,τι χρειάζεται»

Ο Σπύρος Καρατζαφέρης μετά τη μετάδοση της συνέντευξης εξήγησε στους τηλεθεατές του Εκ-κεντρικού Δελτίου τι έκρυβε η πληροφορία που θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ο τέως υπουργός:

«Όταν ήταν υπουργός άμυνας ο κ. Τσοχατζόπουλος, ο κ. Σημίτης είχε παράπονα και είπε στο Καρατζά ότι μ αυτό θα τελειώνω γιατί κλέβει, κάνει το ένα, το άλλο, αυτές ήταν οι πληροφορίες που έθεσα στον κ. Τσοχατζόπουλο. Κατά σύμπτωση η κόρη του αείμνηστου Θεόδωρου Καρατζά ήταν συνεργάτιδα του Τσοχατζόπουλου σε όλα αυτά τα εξοπλιστικά με το δικηγορικό γραφείο που κρατούσε. Ο κ Καρατζάς συναντήθηκε με τον Τσοχατζόπουλο και του είπε ότι ο «άλλος θα σε φάει». Κέρωσε ο Άκης και του έδωσε έναν λογαριασμό του Τόκιο. «Άμα του το δείξεις θα ηρεμήσει». Έβαλε τις φωνές ο Σημίτης, και όταν ο Άκης έδειξε το λογαριασμό ο Σημίτης είπε «καλά, γύρνα στο γραφείο σου». Αυτές ήταν οι πληροφορίες που ζήτησα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει.

απο το  spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου