Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Τα φθηνότερα πακέτα σταθερής τηλεφωνίας

tilefonoΓια τους ...παραδοσιακούς χρήστες της σταθερής τηλεφωνίας, οι οποίοι επιθυμούν μόνο υπηρεσίες φωνής καθώς χρειάζονται το τηλέφωνο μόνο για να μιλούν, εξακολουθούν να υπάρχουν λύσεις από τις περισσότερες εταιρείες.

Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ προτείνει τα
προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας ΟΤΕ Απεριόριστα.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα προσφέρουν απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα σταθερά τηλέφωνα με χρέωση στο βασικό πρόγραμμα από 19,90 ευρώ το μήνα.
Για όσους επιθυμούν να προσθέσουν στο πακέτο 60 λεπτά χρόνο ομιλίας προς όλα τα κινητά στην Ελλάδα, μπορούν να το κάνουν με επιπλέον χρέωση 4 ευρώ το μήνα. Εάν επιθυμούν να προσθέσουν 90 λεπτά ομιλίας προς κινητά, η χρέωση είναι 4,60 ευρώ.
Στην περίπτωση που ο συνδρομητής κάνει συχνές κλήσεις στο εξωτερικό, μπορεί να χρησιμοποιήσει το πρόσθετο πακέτο ΟΤΕ Διεθνή Απεριόριστα, το οποίο κοστίζει 6,20 ευρώ το μήνα και καλύπτει τηλέφωνα σε 46 χώρες.

Στην ίδια κατηγορία η Wind διαθέτει το Wind Telephony M στα 18,99 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο και για αιτήσεις που πραγματοποιούνται online. Το πρόγραμμα προσφέρει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, δωρεάν αναγνώριση, απόκρυψη, φραγή, προώθηση, αναμονή-κράτηση κλήσεων και επιπλέον έκπτωση 5,17 ευρώ στο λογαριασμό του κινητού στην περίπτωση που συνδυαστεί με κινητή σύνδεση.

H Forthnet προσφέρει το Forthnet Telephony Basic, το οποίο δίνει 200 λεπτά χρόνο ομιλίας προς σταθερά σε όλη την Ελλάδα με 15 ευρω το μήνα, το Forthnet Telephony Economy με απεριόριστα σταθερά και τιμή 19,90 ευρώ για 12 μήνες και το Forthnet Telephony με απεριόριστα σταθερά, 60 λεπτά προς εθνικά κινητά και δωρεάν σε σταθερά σε 50 χώρες με 19,90 ευρω το μήνα για 4 μήνες (στη συνέχεια 30,90).

Η hol διαθέτει το hol telephony GR, το οποίο προσφέρει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα σταθερά Ελλάδος, με χρέωση 20 ευρώ το μήνα και 5 ευρώ επιπλέον έκπτωση αν ο συνδρομητής είναι και στην Vodafone.
Επίσης προτείνει το hol telephony, το οποίο προσφέρει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα σταθερά Ελλάδος, και προς σταθερά σε 47 χώρες καθώς και 60' δωρεάν προς όλα τα κινητά Ελλάδος, με χρέωση 25 ευρώ το μήνα και 5 ευρώ επιπλέον έκπτωση αν υπάρχει παράλληλη συνδρομή και στην Vodafone. Το τέλος ενεργοποίησης για μεταφορά από άλλο πάροχο ανέρχεται σε 35,90 ευρώ.

Η OnTelecoms στα πιο φθηνά πακέτα τηλεφωνίας προσφέρει το On Telephony Base με δωρεάν κλήσεις προς Συνδρομητές On, διεθνείς Κλήσεις με Αστική Χρέωση και δωρεάν Ψηφιακές Ευκολίες με 12,90 ευρώ καθώς επίσης και το On Telephony, το οποίο προσφέρει δωρεάν 220 λεπτά για εθνικές κλήσεις, διεθνείς Κλήσεις με αστική χρέωση και δωρεάν κλήσεις προς συνδρομητές Οn με 15,19 ευρώ.

απο το  exipno.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου