Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ο Ιβάν χτίζει δυναστεία!


Η εντυπωσιακή κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να καλύψει εξ΄ ολοκλήρου την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολιάζεται θετικά από μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στην
ιστοσελίδα "themoscowtimes.com" καλεί τους Ρώσους επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα όπως κάνει και ο ίδιος, ο οποίος έχει ήδη βάλει στον Δικέφαλο 25 εκ. ευρώ μέσα σε 8 μήνες!
«Έδειξα στους Ρώσους επιχειρηματίες με την αγορά του ΠΑΟΚ ότι δεν χρειάζεται να φοβούνται την Ελλάδα και την ελληνική οικονομία. Οι πιστωτές της Ελλάδας δεν θέλουν να δυναμώσει ο ρόλος της Ρωσίας. Όλη η προσοχή μας είναι στραμμένη στο πώς θα ολοκληρωθεί η διαδικασία πώλησης της ΔΕΠΑ και της ΔΕΣΦΑ», τόνισε μεταξύ άλλων.

Τα ΣΠΟΡ έδωσαν τον λόγο σε νυν και πρώην προέδρους του ΠΑΟΚ αλλά και σε ανθρώπους που έχουν θητεύσει στη διοίκηση για να σχολιάσουν την επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στον Δικέφαλο.
Ακόμη απευθυνθήκαμε και σε όσους βρίσκονται κοντά στον ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΣΑΡΗΣ: ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η ενεργή συμμετοχή του Σαββίδη. Και δηλώνει στα ΣΠΟΡ:
"Ο κύριος Σαββίδης με τη συμμετοχή του στη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, πιστεύω ότι μας αιφνιδίασε όλους ευχάριστα. Με την μέχρι τώρα συμπεριφορά του (συμμετοχή στη νέα αύξηση κεφαλαίου, συνεχή παρουσία του στους αγώνες του ΠΑΟΚ και προσωπική συμμετοχή για την επίλυση όλων των προβλημάτων της ομάδας) δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα στοίχημα γι αυτόν, το οποίο θέλει να το κερδίσει".

ΚΑΛΥΒΑΣ: "ΠΑΟΚ ΙΣΧΥΡΟΣ"
Για την κίνηση του Σαββίδη να διαθέσει συνολικά 25 εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ, ο Καλύβας υποστηρίζει στα ΣΠΟΡ: "Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι έχει καλύψει την αύξηση ο κ. Σαββίδης. Δείχνει ότι βλέπει τον ΠΑΟΚ ουσιαστικά και ενεργά. Το να βάλει τόσα πολλά χρήματα, μέσα σε διάστημα οκτώ μηνών αποδεικνύει την θέλησή του να απογειώσει την ομάδα. Αυτό που διαπιστώνω είναι πως με τα χρήματα που έβαλε ο Σαββίδης, ο ΠΑΟΚ μπορεί να λύσει βασικά και ζωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Οφείλω να ομολογήσω, πως πρόκειται για κινήσεις του μεγαλομετόχου, προς την σωστή κατεύθυνση για την εξυγίανση του ΠΑΟΚ. Και όταν ο ΠΑΟΚ εξυγιανθεί και απαλλαχθεί από τα χρέη, κάτι που επαναλαμβάνω εδώ και χρόνια, τότε θα έχει μεγάλες επιτυχίες η ομάδα".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ: ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟ . . .
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Απόστολος Οικονομίδης είπε για την επιβλητική κίνηση του Σαββίδη στα ΣΠΟΡ: "Δημιουργεί αίσθηση υπεροχής καθώς σε 8 μήνες έβαλε 25 εκατομμύρια ευρώ, σύν τα 2 εκατομμύρια που είχε δώσει για το δάνειο. Σε μία περίοδο όπου η χώρα βρίσκεται σε κρίση και στο ποδόσφαιρο δεν επενδύονται χρήματα, ο Σαββίδης κρατά όρθιο τον ΠΑΟΚ. Με αυτή την κίνηση ανασταίνει και πεθαμένο ΠΑΟΚτσή ο Σαββίδης. Χωρίς να τον έχω συναντήσει προσωπικά, αλλά διαβάζοντας τις κινήσεις και κυρίως τις πράξεις του, μπορώ να πώ ότι πρέπει να χαίρεται ο κάθε ΠΑΟΚτσής που έχει ένα τέτοιο μεγαλομέτοχο. Με αυτές του τις κινήσεις, αποδεικνύεται στην πράξη το όραμά του. Θα κριθεί όταν θα αναλάβει ο ίδιος την αιρετή διοίκηση του συλλόγου".

ΗΣΑΙΑΔΗΣ: Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ
Το μέλος της διοίκησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ δήλωσε με νόημα:
"Είναι η κίνηση που ελπίζω να μετατρέψει τον ΠΑΟΚ από το φαίνεσται στο είναι. Ελπίζω ότι θα πρέπει να αντέξει αυτός πρώτα από όλα, μετά από πολλή επιμονή, δουλειά και υπομονή, να αντιμετωπίσει το αθηναικό κράτος στο να κάνει τον ΠΑΟΚ είναι. Γιατί μέχρι τώρα, από τις ενέργειες των προηγούμενων παραγόντων, είχε γίνει ο ΠΑΟΚ φαίνεσται. Γιατί στηριζόταν στον κόσμο χωρίς να υπάρχουν τα απαραίτητα χρήματα για να πολεμήσει την Αθήνα. Αφού υπάρχουν τα χρήματα, πρέπει με επιμονή και υπομονή να πετύχει. Γιατί θα χρειαστεί χρόνος για να έρθουν και τα αποτελέσματα".

ΦΑΡΛΑΛΗΣ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ
Το πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Γιώργος Φαρλαλής δήλωσε στα ΣΠΟΡ για την κίνηση Σαββίδη: "Πρώτη φορά στα χρονικά του ΠΑΟΚ, συμβαίνει αυτό για το οποίο όλοι παραμιλάμε. Ο Σαββίδης είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει βάλει τόσα χρήματα στον ΠΑΟΚ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Από μόνη της αυτή η ενέργεια δείχνει πως ο Σαββίδη θέλει να πάει τον ΠΑΟΚ ψηλά. Και πρέπει να τον σεβόμαστε. Πρέπει να σταθούμε δίπλα του και να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθειά του για να κάνει τον ΠΑΟΚ πολύ μεγάλο. Προσέξτε, ενίσχυσε την ομάδα με έξι παίκτες τον Ιανουάριο, κάλυψε την αύξηση, θέλει να πληρώσει τα χρέη και διαμορφώνει έναν ΠΑΟΚ αυτάρκη και ισχυρό".

ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ: ΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ
Ο στενός συνεργάτης του Σαββίδη, ο δημοσιογράφος Θανάσης Αυγερινός είπε με δηλώσεις του:
"Ο Σαββίδης τηρεί ακριβώς τις υποσχέσεις που είχε δώσει. Θα είχε βάλει και νωρίτερα τα χρήματα αυτά, πριν από το τέλος του περασμένου έτους, όπως είχε δεσμευθεί, αν είχαν ξεπεραστεί κάποια διαδικαστικά θέματα. Πιστεύω τώρα και μετά από αυτή την κίνηση οι καχύποπτοι και επιφυλακτικοί να μην μπορούν πλέον να θεμελιώσουν τις καχυποψίες τους.
Ο Σαββίδης ήρθε στα ελληνικά ποδοσφαιρικά πράγματα για να μείνει, τηρεί κατά γράμμα τα όσα είπε και είναι σαφές ότι η νέα ΑΜΚ συνδέεται και με την προσέγγιση σε μια λύση στο θέμα των χρεών του. Είχε πει από την αρχή ότι τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι δικά του και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε".

ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ: "Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ"
Ο Γιώργος Λυσσαρίδης (ο οποίος είχε και κάποιες επαφές τους προηγούμενους μήνες με τον Ιβάν Σαββίδη για να μπει στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) μιλώντας στα ΣΠΟΡ για τα 25 εκ. που έβαλε ο μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου στην ομάδα, είπε: "Τα 25 εκ. ευρώ που έχει βάλει ο Ιβάν Σαββίδης μέσα σε 8 μήνες σε μία τέτοια εποχή κρίσης είναι ενδεικτικά των δυνατοτήτων του. Με δύο λέξεις ο Ιβάν Σαββίδης είναι Θείο δώρο για τον ΠΑΟΚ! Η παρουσία του αλλάζει τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου..."

ΖΙΓΚΕΡΙΔΗΣ: «Ο ΠΑΟΚ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ»
Ο Δημήτρης Ζιγκερίδης ήταν μέχρι την προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπρόσωπος του ΑΣ στο διοικητικό συμβούλιο. Τι σημαίνουν τα 25 εκ. ευρώ του Ιβάν Σαββίδη; "Αλλάζει σελίδα ο ΠΑΟΚ με αυτά τα χρήματα και η ΠΑΕ αποκτά τεράστιες δυνατότητες και να ρυθμίσει τις υποχρεώσεις της και να σχεδιάσει με καλύτερες προϋποθέσεις το μέλλον. Η εξυγίανση που ψάχναμε τόσα χρόνια παίρνει σάρκα και οστά. Ο ΠΑΟΚ γίνεται πανίσχυρος".

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: «ΤΡΟΜΟΣ ΣΕ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ»
Ο Θανάσης Χατζόπουλος ήταν μέλος σε παλαιότερες διοικήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μιλώντας στα ΣΠΟΡ για τα 25 εκ. ευρώ του Ιβάν Σαββίδη είπε: "Αυτά τα χρήματα φέρνουν την αλλαγή επιπέδου στον ΠΑΟΚ πέρα από την εξυγίανση. Ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει ότι είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και ό,τι λέει το πράττει. Ό,τι έχει υποσχεθεί, το κάνει. Εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες πρέπει να τον στηρίξουμε από την πλευρά μας και να γεμίσουμε το γήπεδο. Με τον Ιβάν Σαββίδη αλλάζει ο ποδοσφαιρικός χάρτης της Ελλάδας και είναι φανερός ο μεγάλος τρόμος που έχει καταλάβει την Αθήνα».

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ: "ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ"
Ο βετεράνος του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, αναφερόμενος στην επένδυση των 25 εκ. ευρώ του Ιβάν Σαββίδη επισήμανε: "Ακόμη και τώρα μοιάζει πολύ καλό για να το πιστέψουμε ότι είναι αληθινό! Από την αρχή όμως έδειξε ότι ήρθε για να μείνει έχοντας σοβαρές προθέσεις και στόχο να πάει τον ΠΑΟΚ σε άλλα επίπεδα. Σε επίπεδα που του αξίζουν βάσει της δυναμικής που έχει. Είναι ένας επιχειρηματίας που ήρθε για να επενδύσει στον ΠΑΟΚ (αλλά και σε άλλες παράλληλες δραστηριότητες στην Ελλάδα) έχοντας πλάνο, όραμα αλλά και στρατηγική. Μου αρέσει ότι βλέπει το θέμα του ΠΑΟΚ με μία μεσοπρόθεσμη προσέγγιση και αυτό είναι πιο υγιές, καθώς δεν κάνει βιαστικές κινήσεις. Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη δίνει την ευκαιρία της ιστορίας του ΠΑΟΚ να αλλάξει επίπεδο. Η δυναμική του ΠΑΟΚ ήταν πάντα τεράστια, αλλά έλειπαν τα κεφάλαια για την ανάπτυξη. Να στηρίξουν όλοι τον Σαββίδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου