Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Η μυστηριώδης φυλή με τα επιμήκη κρανία.

Mια σειρά κρανίων που βρέθηκαν στο Παράκας του Περού εξετάζονται από τον ανεξάρτητο ερευνητή Brian Foerster.

Τα κρανία αυτά είναι επιμήκη με μεγάλη χωρητικότητα στο άνω μέρος  και δεν ανήκουν σε καμία γνωστή φυλή του είδους
homo sapiens sapiens  στο οποίο ανήκουμε εμείς.
Μετά τους Χόμπιτ της Ινδονησίας η ανακάλυψη αυτή θέτει   μία ακόμα αμφισβήτηση στην γνωστή θεωρία ότι ο άνθρωπος πρωτοεμφανίστηκε στην Αφρική, προήλθε  από τυχαία  μετάλλαξη κάποιου πιθήκου  και  στην συνέχεια εξαπλώθηκε σε όλη τη Γη  μεταλλασσόμενος ακόμα μια φορά  στις γνωστές τρεις κύριες φυλές που γνωρίζουμε.
Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η θεωρία της συμβατικής επιστήμης που δεν έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα ,διδάσκεται όμως ως μοναδική επιστημονική εξήγηση ενώ εξαφανίζονται όλα τα ευρήματα που θα μπορούσαν να την αμφισβητήσουν (π.χ γιγαντιαίοι σκελετοί ) και καταδικάζονται στην φτώχεια όσοι επιστήμονες έχουν αντίθετες ιδέες.

 Ποιοί ήταν όμως οι κάτοχοι των μυστηριωδών κρανίων; 

Πρόκειται για φυλή που ζούσε στο Παράκας του Περού το διάστημα  μέχρι το  2.000 ΠΧ και μεταγενέστερα.Τα σημαντικά αυτά ευρήματα έχουν αποσιωποιηθεί και κανένα επίσημο ερευνητικό κέντρο ή Πανεπιστήμιο δεν ασχολείται με αυτά επειδή η συμβατική  θεωρία  ισχυρίζεται ότι τα κρανία έχουν αυτό το σχήμα επειδή οι κάτοικοι του Παράκας για κάποιον περίεργο λόγο φάσκιωναν τα κεφάλια των μωρών τους με σκοπό να αποκτήσουν αυτό το σχήμα.
Πράγμα αδύνατον όμως όχι μόνο γιατί δεν γίνεται  αλλά διότι  η μη φυσιολογική εξέλιξη της κρανιακής κοιλότητας θα οδηγούσε σε σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες ή ακόμα και θάνατο.
Σοβαρό στοιχείο είναι η εύρεση μωρού με επίμηκες κρανίο ,πράγμα που σημαίνει ότι δεν ηταν δυνατόν να γίνει εκεί κρανιακή διαμόρφωση  τόσο νωρίς.

Η   συμβατική επιστήμη  έσπρωξε όμως για μια ακόμα φορά  την σκόνη κάτω απ’ το χαλί και ξεμπέρδεψε με αυτό το θέμα ,φροντίζοντας επιπλέον να δημιουργήσει και σελίδες που προσπαθούν να αποδομήσουν το όλο ζήτημα ,εις μάτην όμως την εποχή της ροής της πληροφορίας που διανύουμε ήδη.
admin-ajax.php

Η εργασία του Brian Foerster  έχει  φέρει πολλά στοιχεία στο φως σχετικά με τα κρανία που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

Σύμφωνα με όσα ο ίδιος απεκάλυψε πρόσφατα  στην δίωρη συνέντευξή του σε γνωστή εκπομπή των ΗΠΑ ,το Kevin Smith Show, τα κρανία αυτά παρουσιάζουν διαφορές με τα δικά μας ως προς το ότι  δεν έχουν τις γνωστές τρεις κρανιακές πλάκες που έχουμε εμείς αλλά  δύο.
Υπάρχουν δε και μερικά με τέσσερις πλάκες . Τα σημεία επαφής των πλακών δεν φαίνεται να έχουν υποστεί ουδεμία αλλοίωση ή στρέβλωση και ταιριάζουν   φυσιολογικά  μεταξύ τους στα σημεία επαφής . Υπάρχουν  επισης διαφορές στην γνάθο και λείπουν οι γομφίοι ή και οι κυνόδοντες λόγω γενετικής διαφοράς και όχι από ατύχημα ,διότι λείπουν οι αντίστοιχες υποδοχές  στα ούλα . Ο Foerster  θα μελετήσει στην συνέχεια σκελετούς των ανθρώπων αυτών που έχουν βρεθεί  σε  κτήμα κατοίκου της περιοχής και έχει βρει χρηματοδότη για να κάνει εξετάσεις DNA που θα δείξουν πολλά . Ελπίζει να εξετάσει και τους σκελετούς των ανθρώπων αυτών με σκοπό να διαπιστώσει τυχόν διαφορές. Προφανώς οι άνθρωποι αυτοί ή ανήκουν σε μια άγνωστη ανθρώπινη φυλή ή είναι υβρίδια ανθρώπου του είδους sapiens και άλλου ανθρώπινου είδους γήϊνου ή και εξωγήϊνου. Υπενθυμίζεται εδώ ότι η εξέταση DNA   του περίφημου starchild , ενός κρανίου με τουλάχιστον περίεργο αλλά όχι επίμηκες σχήμα  απέδειξε ότι είναι υβρίδιο, άνθρωπος  δηλ. του είδους  sapiens από την μητέρα του αλλά αγνωστου είδους από πλευράς πατέρα.

 Οι εξετάσεις DNA  των κρανίων του Παράκας έχουν ν’αποκαλύψουν πολλά γι’αυτό το θέμα . Επίσης από εξέταση της κοιλότητας σπασμένων κρανίων φαίνεται ότι όλη η κοιλότητα περιείχε εγκεφαλική ουσία ,πράγμα που σημαίνει 20% τουλάχιστον περισσότερη φαιά ουσία από τα δικά μας κρανία .

 Ενα ακόμα πιο ενδιαφέρον ζήτημα είναι οι δύο μικρές τρύπες που υπάρχουν στο πίσω και πάνω μέρος των κρανίων αυτών.
 Η διατροφή τους  φαίνεται αρκετά ισορροπημένη ,βασιζόταν κυρίως σε θαλασσινά ,όσπρια αλλά και λαχανικά .

Τελευταίο ,προς το παρόν ,ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο . 

Αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν υπόγεια .
Ο καταυλισμός τους αποτελούνταν από ένα υπόγειο  βασικό χώρο ,με διακλαδώσεις ,όπου ζούσαν περί τα 1000 έως 2000 άτομα  ,που επικοινωνούσε με τον επάνω κόσμο μέσω ενός  είδους κατακόρυφου πηγαδιού με σκάλα την οποία σκαρφάλωναν για ν’ανέβουν επάνω. 
Αυτό παραπέμπει ευθέως σε επιζήσαντες καταστροφής.
Πράγματι υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες στοιχείων που παραπέμπουν στην ύπαρξη μεγάλου αρχαίου τεχνολογικού πολιτισμού στην Γη  ο οποίος καταστράφηκε είτε λόγω πολεμικών αναμετρήσεων είτε λόγω κοσμικής καταστροφής που τοποθετείται με γεωλογικά στοιχεία  γύρω στο 12-10.000 προ σύγχρονης χρονολόγησης.

Ποιοί ήταν ; 
 Oι τοπικές παραδόσεις του Περού τους περιγράφουν ως ψηλά όντα ,2 μέτρα τουλάχιστον ,με ανοιχτή επιδερμίδα,γενειάδα , κοκκινομάλληδες με συχνά πράσινα ή γαλάζια μάτια. Η περιγραφή αυτή τους διαφοροποιεί από τους ιθαγενείς κατοίκους της περιοχής. Υπήρξαν ,κατά την παράδοση πάντα ,δάσκαλοι που έμαθαν πολλά στους κατοίκους ,η προσφορά τους όμως δεν εκτιμήθηκε  και ενίοτε γελοιοποιήθηκαν με αποτέλεσμα να φύγουν από την περιοχή ,άγνωστο για που . Διάσημοι λευκοί  δάσκαλοι με γενειάδες υπήρξαν ο Βιρακότσα , ο Κοελτζοκοάτλ και ο Κουκουλκάν  στις περιοχές των Ινκα,  Αζτέκων και των Μάγια .
Στις  περιοχες όπου βρίσκονται τέτοια περίεργα κρανία ,υπάρχουν μεγαλιθικές  προ-Ινκα  μυστηριώδεις κατασκευές όπως το Τιαχουανάκο για παράδειγμα.

 Ανάμνηση  κρανίων με αυτό το σχήμα συνιστούν τα γνωστά  επιμήκη κλειστά  καπέλα  των φαραώ της Αιγύπτου όπως αυτό της Νεφερτίτης ,αν και οι φαραώ δεν είχαν τέτοια κρανία με εξαίρεση την περίεργη φάτσα του Ακενατόν και παρά το ότι ,σε αντίθεση με ό,τι συνήθως νομίζεται , αρκετοί από αυτούς ήταν λευκοί ,ξανθοί ή κοκκινομάλληδες .

Τελευταία έρευνα στην σωρό του Τουταγχαμών απεκάλυψε ότι το DNA του είναι  απολύτως όμοιο με το 50% του DNA  των δυτικοευρωπαίων .

Το βέβαιο είναι ότι η ανθρώπινη προϊστορία είναι τελείως διαφορετική απ’αυτά που μας διδάξανε και θέλουν να πιστεύουμε .

Eνδιαφέροντα βίντεο σχετικά με το θέμα αυτό αλλά και άλλα  θα βρείτε στο κανάλι του Brian Foerster

Παρακάτω , η πρώτη φωτογραφία είναι από το τοπικό Μουσείο Ικα .

 Βλέπουμε  δύο κρανία ενηλίκων και ένα παιδιού 5-7 ετών με μικρότερο πρόσωπο από τους ενήλικες και με κόκκινα ίσια κοντά μαλλιά .

Στην δεύτερη φωτογραφία μια πιθανή αναπαράσταση του πώς έμοιαζαν οι άνθρωποι αυτοί. Εκτός από το σαγόνι ,έχουν μεγαλύτερη κοιλότητα ματιών   (οι φωτ. από το https://www.facebook.com/photo.php?fbid=303286193124790&set=a.250594045060672.58413.247950148658395&type=1&theater
181368_303286193124790_916335161_n
402367_258064037647006_534619930_n1
απο το exerevnitis.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου