Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Παυλόπουλος: Άμεση ανάγκη η σύσταση εξεταστικής για το πως μπήκαμε στο Μνημόνιο


Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, από τον Real fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αναφέρθηκε στο έλλειμμα και τα «μαγειρεμένα» νούμερα που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο.
«Η δίωξη εναντίον του προϊσταμένου της ΕΣΤΑΤ, επιτείνει την ανάγκη για την
σύσταση εξεταστικής επιτροπής, για να δούμε πως φτάσαμε στο μνημόνιο Ο τόπος έχει τις δικές του ανάγκες αυτές τις ώρες και ο πρωθυπουργός πρέπει να επιλέξει τον χρόνο που θα γίνει η εξεταστική επιτροπή.
Δεν κυνηγάει κανείς ανθρώπους. Δεν μιλάμε για κυνήγι μαγισσών... Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει τι ακριβώς συνέβη.
Δηλώσεις όπως αυτή του Λοβέρδου πρόσφατα, οι οποίες συσκοτίζουν περισσότερο τα πράγματα ή αν θέλετε τα φωτίζουν... Αφού είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πολιτική του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου μας οδήγησε στο Μνημόνιο. Νομίζω λοιπόν πως πρέπει να συσταθεί εξεταστική επιτροπή.
Επιπλέον η υπόθεση Γεωργίου δεν σχετίζεται τόσο πολύ με το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο...», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παυλόπουλος.
«Επιτρέψτε μου να διακόψω και να σας πω ότι κατά τη γνώμη μου όλα αυτά δεν θα συνέβαιναν αν δεν ήμασταν οι πρώτοι που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε την κρίση», συμπλήρωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου, για να πάρει την απάντηση:
«Έχετε δίκιο γιατί αν δεν είμαστε η πρώτη χώρα αλλά όποια χώρα ήταν μπροστά δεν θα είχε πάει στο ΔΝΤ. Η Ευρώπη θα είχε περισσότερο χρόνο να δημιουργήσει το δικό της μηχανισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου