Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Καρούζος: «Είμαι θύμα της Ρεβέκκας»


karouzos revekkaΤη μήνυση του Ιωάννη Καρούζου εναντίον της πρώην συζύγου του Ρεβέκκας Σκαφτούρα αποκαλύπτει σήμερα η Real News, στην οποία ο καταζητούμενος επιχειρηματίας περιγράφει το πώς η -επί 18 χρόνια- σύντροφός του ενορχήστρωσε και επεδίωξε την πτώχευση των εταιρειών του ομίλου.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο
επιχειρηματίας εκθέτει τις όψεις μίας γυναίκας, η οποία κατά τα λεγόμενα του επεδίωκε την αποδέσμευσή της από εκείνον και το γάμο τους, καθώς και άλλες λεπτομέρειες που αφορούν σε οικονομικά μεγέθη και συμφέροντα.

«Ωραίους και δυνατούς συμμάχους» είχε στο πλευρό της η Ρεβέκκα Σκαφτούρα κατά την κατάστρωση και πραγματοποίηση του δόλιου σχεδίου της με σκοπό την πτώχευση του ομίλου για ίδιον όφελος, τη διάλυση του γάμου τους, ακόμη και τη «μοιρασιά» των λάφυρων, αναφέρει η μήνυση που κατέθεσε στο Α.Τ. Ελληνικού την 7η Ιουλίου 2010 ο Ιωάννης Καρούζος.

Τέλος, στη μήνυση ο Ιωάννης Καρούζος παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα ενός σχεδίου οικονομικής αποδυνάμωσης και εξόντωσής του από τη Ρ. Σκαφτούρα, απώτερος στόχος της οποίας ήταν η αποκομιδή προσωπικών «οικονομικών, κοινωνικών και λοιπών οφελών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου