Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Έκκληση προς τους Πολιτικούς: Μην δίνετε άλλες μάχες

Πρέπει να απευθύνουμε μαζικά ως λαός, έκκληση στους Πολιτικούς μας.
Μην μας βοηθάτε άλλο.
 Μην δίνετε άλλες μάχες.
 Έχετε καταστρέψει το λεξιλόγιο μας.

Δείτε πως ενδέχεται να  μεταφραστούν στο επόμενο λεξικό Μπαμπινιώτη:

Μάχη:
Η υποκριτική προσπάθεια προστασίας μιας πληθυσμιακής ομάδας (π.χ. Έθνους) που στην ουσία στρέφεται στην δόλια δυνάστευση του

Μάγκας:
Είναι τύπος πολιτικής προσωπικότητας που ξεγελώντας τους ψηφοφόρους του, και
αμειβόμενος από το υστέρημα ενός Λαού, στρέφεται με κάθε μέσο και
κατά κερδοσκοπικό τρόπο, στην πώληση κυριαρχικών δικαιωμάτων. (Κάθε συσχέτιση με γνωστά πολιτικά πρόσωπα που χρησιμοποίησαν τον όρο "Τζάμπα Μάγκες" είναι τυχαία)

Βελτίωση Ανταγωνιστικότητας:

Είναι η συστηματική προσπάθεια των Πολιτικών ενός Έθνους να συμπιέσουν τα εισοδήματα των ψηφοφόρων τους έτσι ώστε οι Επιχειρηματίες να τολμήσουν να επενδύσουν σε μια χώρα όπου το ίδιο το Κράτος λεηλατεί τους Πολίτες του

Διαπραγμάτευση:
Είναι η αρχική φάση διερεύνησης των δικαιωμάτων που πρέπει να ξεπουληθούν, με σκοπό την μεγιστοποίηση του οικονομικού οφέλους για τις πολιτικές δυνάμεις που συμπαραστέκονται στον αγώνα για την Εθνική Κυριαρχία.

Επαναδιαπραγμάτευση:
Είναι η κάθε επόμενη φάση μιας διαπραγμάτευσης, κατά την οποία οι Πολιτικοί έχοντας ανακαλύψει τι έχουν ξεχάσει να ξεπουλήσουν, καλούν τους Ξένους Συνεργάτες στην Λεηλασία Μιας Χώρας.

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Είναι τα μαγαζάκια των μεγαλο-εργολάβων που λόγω απουσίας μεγάλων έργων, έχουν αναλάβει να αφανίσουν και τις τελευταίες πνευματικές αντιστάσεις των Καναπεδάτων Ιθαγενών έτσι ώστε να αποδεχθούν ότι οι επαναστάτες Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης και λοιποί Αντιστασιακοί της αποκαλούμενης Επανάστασης του '21, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά οι προγόνοι των αναρχικών των Εξαρχείων.

Το Λόμπυ της Δραχμής

Είναι το σύνολο των νοσηρών Ελλήνων που θέλουν να παραμείνουν Ανατολίτες παρά τις οθωμανικού τύπου θυσίες των Ευρωπροσκυνημένων Πολιτικών μας. Νισάφι πια...Ευρώ και πάλι ευρώ.

Ευρωπαϊστές

Γόνοι μεγάλων τζακιών, με σπουδές στο Αμερικάνικο Κολέγιο, σε Αμερικάνικα, Γερμανικά, Αγγλικά Πανεπιστήμια που έχουν την απόλυτη πεποίθηση ότι το μέλλον μας ανήκει στην Ευρώπη της Μέρκελ.

απο  drachmoula.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου