Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Αυτή είναι δημόσια υπάλληλος! - Βραβεύτηκε από Σαμαρά γιατί γλίτωσε το Δημόσιο από πρόστιμα 550 εκατομμυρίων!

- Είναι η κα Ελένη Μαρτσούκου προϊστάμενη τού Γραφείου Διεθνών και Κοινοτικών Θεμάτων της Γενικής Γραμματείας της κυβέρνησης

  - Σαμαρας:
«Για κάθε πρωθυπουργό, πέρα και πάνω από κόμματα,
ονόματα, είναι υποχρέωση και είναι ταυτόχρονα τιμή να συνεργάζεται μαζί σας»

  Kαι προσέθεσε: «Είναι ταυτόχρονα μια απόδειξη ότι επειδή στην Ελλάδα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, με ανθρώπους σαν κι εσάς, μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας. Πραγματικά σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Είδηση δεν πρέπει να γίνονται μόνο οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά και εκείνοι που όχι μόνο κάνουν την δουλειά τους αλλά κάνουν και περισσότερα από αυτά που είναι υποχρεωμένοι!

 Έπαινο στην προϊστάμενη τού Γραφείου Διεθνών και Κοινοτικών Θεμάτων της Γενικής Γραμματείας της κυβέρνησης Ελένη Μαρτσούκου, απένειμε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για τις υπηρεσίες της στο ελληνικό κράτος, που υπερβαίνουν κατά πολύ τα όρια της άσκησης των υπηρεσιακών της καθηκόντων. 

 Από το 2010 οπότε και προσελήφθη η κ. Μαρτσούκου, συνέβαλε στη μείωση του ελλείμματος ενσωμάτωσης ευρωπαϊκού δικαίου από 2,4% σε 0,5%, με αποτέλεσμα την αποφυγή καταβολής προστίμων εκτιμώμενου ύψους 26.535.600 έως 550.171.440 ευρώ, καθώς αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς, μέσω δράσεως του Γραφείου της, 117 σχετικές υποθέσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου