Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Κάθε μέρα κι ένα νέο μυστικό του Άκη!

Νέα στοιχεία προκύπτουν καθημερινά για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου και αποκαλύπτονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τις πανάκριβες προτιμήσεις και τον σχετικό τρόπο ζωής του ιδίου και της συζύγου του.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, από μία ακόμα σημείωση του, φαίνεται ότι παρακολουθούσε στενά τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής
για τα «υποβρύχια» και κρατούσε αναλυτικές σημειώσεις για τα στοιχεία που προέκυπταν. 

Έτσι, γράφει: «Εισροή χρημάτων από την εταιρεία Morelia Trading SA σε λογαριασμό της Torcaso Investement LTD στην Τράπεζα Κύπρου στη Λευκωσία και στην Ελλάδα το ίδιο κρίσιμο χρονικό διάστημα». 

 O πίνακας εξόδων της τριετίας 2006-2008, δείχνει ότι δόθηκε για πληρωμές σε συνεργεία επισκευών στο ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου το ποσό των 449.219,52 ευρώ, όταν το εν λόγω ακίνητο φέρεται ακόμα να είναι στην ιδιοκτησία της εταιρείας «Nobilis».

 Η σύζυγος του πρώην υπουργού, πλήρωνε για διαμέρισμα στο Κολωνάκι όπου διέμενε από το 1996 ενοίκιο ύψους 1.825,60 ευρώ μηνιαίως το έτος 2004 και , η φορολογική της δήλωση δεν ξεπερνούσε τα 20.000 ευρώ τον χρόνο.

 Όπως προκύπτει από την κίνηση της κάρτας της που διατηρούσε η κα. Σταμάτη στην ελβετική τράπεζα «UBS», ξόδευε τεράστια ποσά σε αγορές ρούχων, κοσμημάτων και αξεσουάρ αλλά και σε ταξίδια στην Ιταλία πιο συγκεκριμένα μέσα σε έναν μήνα το 2003 ξόδεψε 27.648,50 ευρώ.

 www.prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου