Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Αγωγή «μαμούθ» του Βαρδινογιάννη στον Βγενόπουλο


Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία ανάσα από τη… λαιμητόμο της UEFA (σ.σ.: απειλείται με ευρωπαϊκό αποκλεισμό για ένα χρόνο) και άπαντες περιμένουν από τους Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλο να τον σώσουν από την καταστροφή, η αποκάλυψη της αγωγής που έχει καταθέσει ο Τζίγκερ στον «Mr MIG», κλείνει μάλλον οριστικά οποιαδήποτε πόρτα συνεργασίας ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ κατέθεσε αγωγή-μαμούθ εις βάρος του Βγενόπουλου, ζητώντας του το ποσό των 11 εκατομμυρίων για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού είχε προαναγγείλει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη και το έκανε πράξη, με αφορμή τα όσα είχε δηλώσει εναντίον του ο «Mr MIG», στη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει στις 12 Σεπτεμβρίου 2011.

«Οι δέκα μήνες σιωπής, έληξαν μέσα από μια δίωρη εκτόξευση λάσπης στο πρόσωπο μου από τον κύριο Ανδρέα Βγενόπουλο. Είναι γνωστός θιασώτης της τακτικής ότι πετώντας τόνους λάσπης κάτι θα κολλήσει τελικά» ανέφερε στην έγγραφη δήλωσή του ο Γ. Βαρδινογιάννης και συμπλήρωσε: «Ελπίζω τουλάχιστον να εκτονώθηκε μοιραζόμενος με το πανελλήνιο τα εσώψυχα του! Εφόσον είναι για το καλό του Παναθηναϊκού, σε προσωπικό επίπεδο θα το υπομείνω και αυτό. Ωστόσο τα δικαστήρια θα έχουν λόγο για τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε».

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου