Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ο Λοβέρδος απειλεί τους Έλληνες με εμφύλιο και το πολίτευμα με εκτροπή


Ο, «δεν υπάρχει σάλιο», Λοβέρδος, απείλησε με «μακελειό» αν τολμήσουν να σύρουν τον Γιώργο Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο. Ο προφανώς προβληματικός συνταγματολόγος, στην προσπάθειά του να γίνει αρεστός στον Γιώργο Παπανδρέου προκειμένου να πάρει το δαχτυλίδι της διαδοχής, προχώρησε σε μία επίδειξη προκλητικότητας και ψευτοτσαμπουκά, προκαλώντας την ίδια την δημοκρατία.

Δυστυχώς, η συνέργεια, η συνενοχή και η απόλυτη σύμπλευση της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση Παπαδήμου που με τη σειρά της αποτελεί την φυσική προέκταση του Παπανδρεϊσμού, αποκλείει την πολιτική διαπόμπευση και από το Ελληνικό Κοινοβούλιο παραδειγματική τιμωρία του Λοβέρδου.

Ζώντας μοναδικές στιγμές πολιτικής αυθαιρεσίας, έχουμε πλέον περάσει στο στάδιο της «παρά πέντε» εκτροπής του πολιτεύματος, από τσαμπουκάδες τύπου Λοβέρδου. Ας μην ανησυχεί, όμως ο δακρύβρεχτος υπουργός της μνημονιακής κυβέρνησης. Με την συγκεκριμένη του πρόκληση κατά των Ελλήνων, έβαλε υποψηφιότητα για το Ειδικό Δικαστήριο. Κανείς δεν προκαλεί τους Έλληνες ατιμωρητί. Και η τιμωρία έρχεται καλπάζοντας προς το μέρος τόσο του πολλά βαρύ τσαμπουκά Λοβέρδου, αλλά και προς όλους όσους ενέπαιξαν τον Ελληνικό λαό. Η προκλητικό προς το πολίτευμα συμπεριφορά του Λοβέρδου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του ύφους και του ήθους της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Αυτοί που απειλούν με εμφύλιο, τολμούν υποκρινόμενοι να εμφανίζονται και ως σωτήρες της χώρας, αλλά και ως φανατικοί υποστηρικτές της Δημοκρατίας! Προφανώς δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Δημοκρατία.

Η Νέα Ελλάδα περιμένει την παρέμβαση κάποιου εισαγγελέα ή ακόμη και του προέδρου του Αρείου Πάγου. Η Δικαιοσύνη, παρά τα προβλήματά της, πρέπει επιτέλους να σταθεί στο ύψος της. Η απειλή για εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις, αποτελεί πράξη κατά της εσωτερικής ειρήνης και ασφάλειας, κατά του Συντάγματος και του πολιτεύματος και πρέπει να αντιμετωπισθεί έγκαιρα, πριν υπάρξουν μεγαλύτερες – έμπρακτες παρεκτροπές από πολιτικούς τύπου Λοβέρδου.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

πηγη:kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου