Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

«Τα άκουσε» στην αγορά ο Μαγκριώτης


Την καθιερωμένη του βόλτα στην αγορά του κέντρου της Θεσσαλονίκης έκανε ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων προκειμένου να μιλήσει με τον κόσμο, αλλά δεν ξέφυγε από το γενικευμένη δυσαρέσκεια των πολιτών και έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων.

Πολλοί Θεσσαλονικείς που τον αντιλήφθηκαν, επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του,
λέγοντας του ότι με τα τελευταία γεγονότα με τις μεγάλες περικοπές από την κυβέρνηση που και ο ίδιος συμμετέχει, δε θα έπρεπε να εμφανίζεται στην αγορά.

«Ήταν αδύνατο για μένα να μην είμαι και σήμερα όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα στην κεντρική αγορά της πόλης. Ήθελα και φέτος να δω την κίνηση της αγοράς, να μιλήσω με τους πολίτες, να δω από πιο κοντά τα προβλήματά τους, γιατί πιστεύω ότι πρέπει να ζούμε μέσα στην πραγματικότητα, να ακούμε τα παράπονά τους και τις έντονες διαμαρτυρίες τους. Δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια.

Η αγορά είναι παγωμένη, ο κόσμος δυσκολεύεται, η ψυχολογία είναι πεσμένη, αλλά πρέπει να σταθούμε όρθιοι, πρέπει να προσπαθήσουμε και πάνω απ’ όλα εμείς οι πολιτικοί», δήλωσε ο κ. Μαγκριώτης, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στα αρνητικά σχόλια του κόσμου.

πηγη:spnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου