Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Οι πάντες, πλην Ελλήνων, βλέπουν την καταστροφή μας!


Όταν ένας λαός είναι σε τροχιά καταστροφής, είναι πάντα ο μόνος που το αντιλαμβάνεται τελευταίος. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μα απλούστατα, γιατί αν το αντιλαμβανόταν ενωρίτερα θα άλλαζε την τροχιά και θα απέφευγε την καταστροφή του. Δυστυχώς όμως, είναι έμφυτο σε κάθε άνθρωπο και κατ’ επέκταση σε κάθε λαό να πιστεύει στις βολικές καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις του καθεστώτος του, παρά στις...
ξεσηκωτικές «αιρετικές» και άβολες (γιατί απαιτούν θυσίες) φωνές που τον προειδοποιούν.

Φυσικά μεγάλο ρόλο στην καταστροφή, παίζουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ (και γενικά η όλη προπαγάνδα του καθεστώτος) που λειτουργούν με γνώμονα τα κατεστημένα συμφέροντα. Αν είχαμε την ελάχιστη σωστή ενημέρωση, προφανώς θα είχαμε επαναστατήσει και θα είχαμε αλλάξει τη ροή των πραγμάτων, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε. Ό,τι κάνει το διαδίκτυο, αλλά αυτό δεν επαρκεί. Αφού να φανταστείτε πως, εκτός από ξένους παράγοντες, ακόμα και οι ίδιοι οι άνθρωποι του καθεστώτος εντυπωσιάζονται και απορούν, ακόμα και δημόσια, γιατί δεν αντιδρούμε με όλα αυτά που μας συμβαίνουν!!!

Πρώτοι που βλέπουν την καταστροφή μας είναι οι ίδιοι οι δανειστές που αρνούνται να μας δανείσουν, γιατί δεν θα έχουμε την οικονομική δυνατότητα να επιστρέψουμε τα δανεικά. Εμείς όμως δεν θέλουμε να το βλέπουμε αυτό.

Δεύτεροι έρχονται οι ίδιοι οι «σύμμαχοί» μας στην ΕΕ. Ούτε αυτοί μας βοηθούν, αν δεν τους παραχωρήσουμε εντελώς την Εθνική μας Κυριαρχία, ώστε να εξασφαλιστούν και να κάνουν ό,τι θέλουν, πάνω στις περιουσίες μας. Εμείς και πάλι, ούτε αυτό το συνειδητοποιούμε.

Τρίτοι έρχονται διάφοροι διεθνείς οικονομικοί παράγοντες, διεθνή ΜΜΕ και χώρες, οι οποίοι προετοιμάζονται ήδη για να μετριάσουν τις συνέπειες σε βάρος τους, από την δική μας κατάρρευση. Ούτε αυτό μας ανησυχεί και μόνο εμείς δεν ετοιμαζόμαστε, αλλά περιμένουμε να μας σώσει ο κάθε Παπαδήμος.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και η δική σου πρόταση για να το αποφύγουμε πια είναι;
28 Δεκεμβρίου 2011 10:24 μ.μ.
Πολιτικό Σύστημα είπε...

Φίλε Ανώνυμε,
Πρέπει να αλλάξουν τα συμφέροντα που εξυπηρετούνται.
Αντί να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα ορισμένων κρατικοδίαιτων παρασίτων και των ξένων προστατών τους, θα πρέπει να εξυπηρετούνται τα λαϊκά συμφέροντα.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αλλάξουμε το υπάρχον πολιτικό σύστημα, με μεταφορά της εξουσίας προς τα χέρια του λαού, διαφορετικά δεν γίνεται τίποτα. Έτσι θα συνεχίσουμε να βράζουμε στο ζουμί μας και να εξαθλιωνόμαστε.

πηγη:hassapis-peter.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου