Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ


Αντρίκεια στάση του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη απέναντι στην χυδαία “παρέμβαση” του υπουργού οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο τελευταίος αποφάσισε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή του Χατζηνικολάου, όταν ο κ. Βαξεβάνης μίλησε για βουλευτές με εκατομμύρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, αναφερόμενος και στον Βενιζέλο. Ο “θιγμένος” υπουργός ουσιαστικά απειλεί τον δημοσιογράφο, υπενθυμίζοντάς του (δήθεν) ότι εργάζεται στην κρατική τηλεόραση.

Πέρα από αυτό, ο Βενιζέλος είναι αλλαζονικός και προκλητικός, προσπαθεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα, δηλώνει πως δεν γνωρίζει το νομοσχέδιο (ενώ είναι συνταγματολόγος), παίζει με τις λέξεις, το παίζει ρήτορας ενώ είναι φαφλατάς, συμπεριφέρεται λες και δεν γνωρίζει τι έχει υπογράψει, δικαιολογεί την διάσωση της Proton Bank, ενώ παραδέχεται πως η εντολή από το λογιστήριο του κράτους ήταν παράνομη!

Ο κ. Βενιζέλος προσβάλλεται από το γεγονός ότι βουλευτές έχουν πλουτίσει από το βουλευτιλίκι και ότι το πόθεν έσχες τους θα ταίριαζε καλύτερα σε real estate εταιρεία.

Αυτό είναι το πρόσωπο του αυταρχισμού, ενός ατόμου που έχει βάλει όχι μόνο το δάχτυλο, αλλά έχει βουτήξει ολόκληρος στο βάζο με το μέλι της εξουσίας. Αυτός είναι ο κ. Βενιζέλος. Μπράβο στον κ. Βαξεβάνη.

πηγη:strangejournal.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου