Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτη δήλωση Πρόδρομου Εμφιετζόγλου για την Οικονομία


Εγώ θα σου πω κάτι απλό. Αν αύριο υπήρχε το θάρρος και η υπέρβαση να κηρυχθεί η ΑΟΖ, τα spreads θα πέφτανε αύριο χίλιες μονάδες. Να ένα αισιόδοξο μήνυμα. Χρειάζεται θάρρος στις δύσκολες στιγμές, πίστη στο δεν νικιέμαι, δεν υποχωρώ, δεν συμβιβάζομαι. Νικώ!!!

Τα παραπάνω, ανέφερε ο γνωστός επιχειρηματίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, κατά την διάρκεια συνέντευξής του στην εφημερίδα "Αδέσμευτη" της Ξάνθης. Και είναι ιδιαίτερα σημαντικά, όχι μόνο γιατί προέρχονται από έναν άνθρωπο εγνωσμένης επιχειρηματικής αξίας, αλλά και γιατί συνδέουν με έναν τρόπο που κανείς δεν το έχει κάνει ξανά, το οικονομικό με το εθνικό ζήτημα. Ο κ. Εμφιετζόγλου μας το λέει με πολύ απλό και συγκεκριμένο τρόπο. Ότι η λύση στην οικονομική κρίση της χώρας δεν βρίσκεται μέσα σε προϋπολιγιστικές αλχημείες και την πλήρη παράδοση της χώρας σε διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Αλλά αντιθέτως βρίσκεται σε μια οργανωμένη προσπάθεια των Ελλήνων να ανατραπούν όλα όσα περιορίζουν την χώρα μας και τις δυνατότητές της.

Αυτό ακριβώς λέει ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, που σε αντίθεση με τους "όλοι είμαστε πατριώτες" έχει αποδείξει με πράξεις τον πατριωτισμό του. Μήπως θα έπρεπε κάποιος να τον ακούσει;

πηγη:trelogiannis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου