Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Δήλωση-βόμβα Λοβέρδου: "Γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχαν λεφτά"

Δήλωση Λοβέρδου: Γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχαν λεφτά
Είπαμε ψέματα για να δημαγωγήσουμε το Λαό.
Η περίφημη προεκλογική δήλωση του φωτεινού φάρου της αλήθειας George Jeffrey Mineiko Papandreoy ότι "Λεφτά υπάρχουν" -μια φράση που έγινε σύνθημα στα χείλη χιλιάδων Ελλήνων- μόλις απομυθοποιήθηκε..

Σε συνέντευξή του σε καθεστωτικό κανάλι ο ταπεινός Λοβέρδος παραδέχτηκε πως ποτέ δεν υπήρχαν τα λεφτά και το γνώριζαν πολύ καλά αυτό οι σημερινοί κυβερνώντες, απλά το διαλαλούσαν προεκλογικά μόνο και μόνο για να δημαγωγήσουν τον Ελληνικό Λαό ώστε μ'αυτά τους τα ψέμματα να έρθουν στην εξουσία, όπως και έγινε.


Που οφείλεται όμως αυτή η κρίση ειλικρίνειας του υπουργού;
Προφανώς πουθενά! Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για άλλο ένα επικοινωνιακό τρικ, καθότι για να υπάρξει κρίση ειλικρίνειας, θα πρέπει να υπάρχει η ειλικρίνεια, το φιλότιμο, η ευσυνειδησία κλπ κλπ...λέξεις άγνωστες για τους πολιτικούς χαρτογιακάδες μας...

Βέβαια δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το πολύ μέχρι την Δευτέρα το πρωί να έχει εκδοθεί Δελτίο Τύπου από το ΠΛΑΣΤΟΚ ότι τα ΜΜΕ παραποίησαν τις δηλώσεις Λοβέρδου!

Όμως ακόμη κι αν δεν διαψευστούν οι δηλώσεις του καλοκάγαθου και αθώου πολιτικού αυτό δεν μας λέει κάτι αφού το ότι δεν υπάρχουν λεφτά το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι χαμηλόμισθοι υπάλληλοι, όλοι οι χαμηλοσυνταξιούχοι και γενικά τα φτωχά και μεσαία στρώματα της κοινωνίας καθώς από αυτούς τα κλέβουν τόσα χρόνια τα δύο κόμματα που εναλλάσσονται στην εξουσία και εδώ και 14 μήνες στην κυριολεξία τους αφήσε ταπί η κυβέρνηση της τρόικας με τα μνημόνια και τα μεσοπρόθεσμα. Αλλά πως να υπάρχουν λεφτά όταν τα σπαταλάς και τα μασουλάς;

Στην τελική δεν μπορείς να τον πεις και ειλικρινή άνθρωπο τον Λοβέρδο.. Και αυτό γιατί η σωστή δήλωση που θα έπρεπε να κάνει είναι εξής:

"Είπαμε ψέμματα στον Ελληνικό Λαό πως λεφτά υπάρχουν ενώ γνωρίζαμε από πριν πως δεν υπάρχει σάλιο για τους φτωχούς και για τα μεσαία κοινωνικά στρώματα, δε παίζει μία για κοινωνικές παροχές και επιδόματα, δεν έχουμε φράγκο για την υγεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη γιατί πολύ απλά δεν μας περισσεύουν αφού τα κρατάμε όλα για τα δώσουμε στις τράπεζες, στους μεγαλοεπιχειρηματίες, στους δανειστές και τοκογλύφους μας, στους κερδοσκόπους και σε μας τους ίδιους φυσικά.

Και είπαμε τόσα ψέμματα σε εσάς τα ζώα ώστε να πειστείτε ότι έχουμε κάποιο πρόγραμμα, να μας ψηφίσετε και να έρθουμε στην εξουσία για να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα των πλουσίων και για να πουλήσουμε κοψοχρονιά την περιουσία της Ελλάδας στα αφεντικά μας δηλαδή στους εγχώριους και ξένους μεγαλονταβατζηδες της διαφθοράς και της διαπλοκής τους οποίους και υπακούμε πιστά.

Λεφτά για σας λοιπόν τους απλούς πολίτες ούτε υπήρχαν, ούτε θα υπάρξουν ποτέ.

Λεφτά υπάρχουν μόνο για τους πολύ πλούσιους και μάλιστα όσο πιο πλούσιοι είναι τόσο πιο πολλά λεφτά θα τους δίνουμε.

Λεφτά υπάρχουν βέβαια και για μας τους πολιτικούς για να ζούμε πλουσιοπάροχα, για να κάνουμε ταξίδια στο εξωτερικό με λίαρ τζετ, σε πολυτελή ξενοδοχεία, για να τρώμε γεύματα χιλιάδων ευρώ, για να χτίζουμε παράνομες βίλες με πισίνες, για να σπουδάζουμε τα παιδιά μας στα πιο ακριβά ξένα πανεπιστήμια, για να διοργανώνουμε πάρτυ και γκαλά, για να δίνουμε μίζες, για να φτιάχνουμε επιτροπές από τις οποίες θα αμειβόμαστε με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, για να παίρνουμε μεγάλους μισθούς και υψηλές συντάξεις με λίγα χρόνια δουλειάς, χωρίς ένσημα και χωρίς στην ουσία να δουλεύουμε παρά μόνο να μιλάμε στα καθεστωτικά ΜΜΕ και γενικά για να φτιάχνουμε περιουσίες από τις οποίες θα μπορούν να ζήσουν και τα τρισέγγονά μας!

Τέλος λεφτά υπάρχουν για τους διεθνείς μεγαλοκαρχαρίες και τοκογλύφους που μας καταδυναστεύουν τόσα χρόνια, τους οποίους υπηρετούμε και θέλουμε να τους χαρίσουμε την Ελλάδα την οποία και θα έχουν στην ουσία κατακτήσει αφού όλα θα τους ανήκουν μέσω εταιριών.

Εσείς οι απλοί ψηφοφόροι που πιστέψατε στα ψέμματά μας θα είστε οι δούλοι όλων αυτών και θα δουλεύετε όλη τη μέρα για ένα κομμάτι ψωμί ώστε με την παραγωγή που θα προσφέρεται θα φροντίζετε να υπάρχουν τα λεφτά για τα εκμεταλλεύονται τα αφεντικά σας.."

Αυτή ναι, μάλιστα, θα ήταν μια ειλικρινέστατη δήλωση!

Αλλά αν έλεγαν προεκλογικά "Ψηφίστε μας και θα πεινάσετε" τότε προφανώς κανείς από τα κορόιδα δεν θα τους ψήφιζε. Είπαμε ότι είναι χαζοί αλλά όχι και τόσο! (Τουλάχιστον οι εντολοδόχοι τους)

Έστω όμως και αυτή η μισή αλήθεια που είπε ο Λοβέρδος κάτι αποδεικνύει:
Ότι εκτός από ανίκανοι να κυβερνήσουν, είναι και ψεύτες, (λεφτά υπάρχουν) και απατεώνες (υφαρπαγή ψήφου).

Ομολόγησε δηλαδή με λίγα λόγια πως πήραν τις τελευταίες εκλογές με ξεκάθαρη αλητεία.


Τι να το κάνεις όμως αφού κανείς δεν τους κυνηγάει για ΑΠΑΤΗ στον Ελληνκό λαό;
Πίσω από το αλεξίσφαιρο γυαλί τζάμπα μάγκες είναι όλοι τους.

Τέλος Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μας εξηγήσει ο μέγας «συνταγματολόγος» Λοβέρδος αν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ σε κάποιον, να εφαρμόζει ληστρική πολιτική υπό το δόγμα «δεν υπάρχει σάλιο», αφού έχει υποκλέψει συνειδητά τον ψήφο των πολιτών, παραπλανώντας το εκλογικό σώμα, προβάλλοντας ένα προεκλογικό πρόγραμμα - δέσμευση, που βασίζονταν στο «λεφτά υπάρχουν».


Κύριε Λοβέρδο η εκλογική νίκη ΔΕΝ αποτελεί ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ στα χέρια της εκλεγμένης κυβέρνησης να κυβερνήσει την χώρα «ελέω θεού» για τέσσερα χρόνια.

Η εκλογή δεν σηματοδοτεί μια ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ τετραετή διακυβέρνηση.

Είναι απλά μια ανάθεση έργου από τους πολίτες στους πολιτικούς να εφαρμόσουν ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Μέγιστε συνταγματολόγε Λοβέρδο:

έχοντας παρεκκλίνει από το προεκλογικό σας πρόγραμμα, έχετε προδώσει την συμφωνία με τους πολίτες που σας ψήφισαν και κατά συνέπεια έχετε ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


Πλέον πορεύεστε μόνοι σας. Ωσάν απόλυτοι και απολυταρχικοί άρχοντες, πίσω από σιδερόφραχτα τείχη, «αποφασίζετε για εμάς, χωρίς εμάς» και διατυμπανίζεται θρασύτατα ότι όλα γίνονται «για το ...καλό μας» ενώ γνωρίζουμε πλέον καλά ότι υπάλληλοί είστε όλοι σας, και κάνετε ότι σας λένε τα αφεντικά σας......


Υγ.1: Ένας υπουργός ο οποίος λέει: "είπαμε ψέματα στο λαό" δεν οφείλει να παραιτηθεί την ιδία στιγμή; Αν δεν παραιτείσαι τώρα πότε παραιτείσαι;
Και για να το πάμε ακόμη παραπέρα μια κυβέρνηση η όποια με ψέματα ανέβηκε στην εξουσία, όπως ο ίδιος ο υπουργός της παραδέχεται, δεν πρέπει την επόμενη να προκηρύξει εκλογές;
Ρητορική βέβαια είναι η ερώτηση γιατί αν είχαν λίγο φιλότιμο, αν είχαν γεμάτα τα σώβρακα που φοράνε, αν είχαν λίγο ίχνος ντροπής μέσα τους, αν, αν, αν, θα έπρεπε, αν όχι να έχουν ήδη κάνει χαρακίρι, τουλάχιστον να είχαν παραιτηθεί.....όλοι τους!
....αλλά δεν.....
Αυτό το παραμύθι εντυπώσεων και δήθεν ειλικρίνειας κρατήστε το για τα κομματόσκυλα και τους παλαμάκιδες.
Για όλους εμάς τους υπόλοιπους απλά μας δείχνει πόσο λαμόγια είστε.

Υγ2.: Με λύπη μου βλέπω κάποιους να επιδοκιμάζουν τον Λοβέρδο για "την αυτοκριτική του, το θάρρος του, την ειλικρίνειά του" και μου σηκωνεται η τρίχα! Πόσο χαμηλών απαιτήσεων μπορεί να είναι κάποιοι; Ένας πολιτικός παραδέχεται ότι είπε ψέματα για να εκλεγεί και του λέμε και μπράβο;
Ανέβηκε στην εκτίμησή τους λένε κάποιοι... Ωραία λοιπόν, τότε ξαναψηφίστε τον για να τον επιβραβεύσετε! Τι να πω..;
Εκθειάζουμε τα αυτονόητα σε αυτή τη χώρα...
Ένας πολιτικος που λέει ψέματα, την άλλη μέρα πάει σπίτι του! Έτσι συνηθίζεται στις δημοκρατικές χώρες και στους πολιτισμένους λαούς που σέβονται τον εαυτό τους.
Εδώ μερικοί μόνο που δεν τους κάνουν ήρωες! Όμως εδώ πια δεν έχουμε Δημοκρατία αλλά μια δικτατορική κοινοβουλευτική ολιγαρχία...

πηγη:www.ramnousia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου