Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Πάει και το ποδόσφαιρο!

Σάλος ξέσπασε με τις αποκαλύψεις για στημένους αγώνες και τις συλλήψεις κορυφαίων προσωπικοτήτων της ποδοσφαιρικής ζωής του τόπου.

Οι Έλληνες διαπιστώνουν με θλίψη πως η κατάρρευση της χώρας λέρωσε ακόμα και τον αγνό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πάει και το ποδόσφαιρο
Προσθήκη λεζάντας
Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και άτομα υπεράνω πάσης υποψίας, όπως ο Σταύρος Ψωμιάδης και ο Αχιλλέας Μπέος.
Αν μπλέκονται σε βρομοδουλειές ακέραιοι άνθρωποι σαν τον Μπέο και τον Ψωμιάδη, δεν μπορείς πια να είσαι σίγουρος ούτε για το παιδί σου το ίδιο. Φανταστείτε τι πίκρα θα πήρε ο Μάκης Ψωμιάδης με τον γιο του. Θα έπεσε από τα σύννεφα.

Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο.

Όπως πάνε τα πράγματα, μπορεί να μάθουμε κάποια στιγμή πως είναι μπλεγμένοι σε τίποτα σκάνδαλα ο Μπόμπολας, ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάννης. Θα χάσουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας.

Αμέσως μετά τις αποκαλύψεις για στημένους αγώνες –και τις συλλήψεις που ακολούθησαν-, εκατομμύρια Έλληνες συνειδητοποίησαν πως η χρεοκοπία της χώρας, το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα είναι ψέματα, και είχαν ως μοναδικό στόχο να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες και να τους ρίξουν στάχτη στα μάτια, ώστε να μην αντιληφθούν τη σαπίλα που υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Τα τραγικά νέα έφτασαν γρήγορα και στην πλατεία Συντάγματος, προκαλώντας προβληματισμό στους διαδηλωτές.

Οι διαδηλωτές στην πάνω πλευρά της πλατείας ξέσπασαν σε συνθήματα όπως «Γαμιέται το Μνημόνιο και ο Πειραιάς» και «Γκολ, Μπάλα, Θύρα Δεκατρία, η χούντα δεν τελείωσε το ‘73», ενώ αυτοί της κάτω πλευράς έκαναν αμέσως συνέλευση και ψήφισαν να απαλλοτριωθούν το Ολυμπιακό Στάδιο και το Καραϊσκάκη, να γκρεμιστούν, και στη θέση τους να μπουν κούνιες, τραμπάλες και νεροτσουλήθρες.

Οι αποκαλύψεις για στημένους αγώνες μπορεί να βοηθήσουν το λαϊκό κίνημα, αφού όλα αυτά τα ζώα που τρέχουν στα γήπεδα και διαβάζουν μόνο αθλητικές εφημερίδες μπορεί να ξυπνήσουν και να καταλάβουν πως είναι άνθρωποι και πως δεν έχουν έρθει στη ζωή για να ουρλιάζουν στα γήπεδα σαν καθυστερημένοι και να αποθεώνουν αναλφάβητους εκατομμυριούχους με σορτσάκια που φτύνουν συνεχώς, φυσάνε μύξες και πιάνουν όλη την ώρα τα αρχίδια τους.

Επίσης, ίσως να καταλάβουν επιτέλους πόσο γελοίο και λούμπεν είναι να μην τους ενοχλεί ότι στην κοινωνία δεν υπάρχει καμία έννοια δικαιοσύνης και αυτοί περιμένουν τη δικαιοσύνη από τους διαιτητές στα γήπεδα.

Το κλειδί για την ελληνική επανάσταση είναι να βρεθούν μπλεγμένοι στα σκάνδαλα του ποδοσφαίρου οι παράγοντες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Αν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός βρεθούν ένοχοι για στημένα παιχνίδια και πέσουν στην Γ΄ Εθνική, οι εκατομμύρια οπαδοί τους θα κατέβουν ενωμένοι στο Σύνταγμα και θα πάρουν τα ΜΑΤ και τη Βουλή παραμάζωμα.

Venceremos!

Γκoοοοοοοοολ!!!

Πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου