Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Αν το επεισόδιο στη Βουλή δεν γινόταν, θα έπρεπε να εφευρεθεί..


Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το λέμε μέχρι να το καταλάβει και ο τελευταίος πολίτης. Η φερόμενη ως «Δημοκρατία» μας είναι ένα θεατρικό σόου και τίποτα παραπάνω, που βασίζεται στην πόλωση, στο φόρεμα κομματικών παρωπίδων, στη διαίρεση των πολιτών και στην ένταξή τους σε κομματικά μαντριά για....
πελατειακή εκλογική εκμετάλλευση. Μεταξύ τους τα κόμματα δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές, εκτός των τρόπων που μηχανεύονται για να ανέβουν στην εξουσία και να αποκτήσουν πρόσβαση στα δημόσια ταμεία.

Όλες τις μέρες που γινόταν η συζήτηση στη Βουλή για την «ψήφο εμπιστοσύνης» και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, που κατέβαλαν διάφοροι ομιλητές για να πολωθεί το πολιτικό κλίμα, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Έπρεπε όμως να βρεθεί τρόπος ώστε οι Πασοκτζήδες και οι Νεοδημοκράτες να γυρίσουν πίσω στα κομματικά μαντριά. Επιστρατεύτηκε λοιπόν το παλιό και δοκιμασμένο προπαγανδιστικό τέχνασμα της τεχνητής διαίρεσης των πολιτών σε πολύ δημοκράτες και λιγότερο δημοκράτες, για να μην πούμε σε δημοκράτες και φασίστες. Παίχτηκε λοιπόν ένα σόου μέσα στη Βουλή και πολλοί δυστυχώς πολίτες, υποδαυλιζόμενοι και από τα ΜΜΕ , τσίμπησαν πάλι και ξεχνώντας τα μνημόνια και τα βάσανά τους, άρχισαν να ερίζουν ξανά για τα κόμματα, κάνοντας τους κομματικούς παράγοντες (ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας) να σκάνε από τα γέλια.

Καημένε Έλληνα, πως σε δουλεύουν!!! Μόνο όταν τους καταλάβεις θα γίνεις εσύ το αφεντικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου