Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα

 Υπάρχει άνθρωπος σ’ αυτήν τη χώρα που πιστεύει ότι μπορεί κάτι να βγει απ’ αυτήν την ιστορία; Δυστυχώς κανείς και ξέρετε γιατί;

Επειδή μιλάει η προϊστορία. Θα μου πείτε, κάποτε γίνεται η αρχή ή κάποτε όλα έχουν ένα τέλος. Μακάρι λοιπόν να μας εκπλήξει θετικά η πολιτεία και να μπούμε σε μια άλλη φάση, απαλλαγμένοι από βρομιές, σκουπίδια και βαρίδια του μαύρου παρελθόντος. Αισιοδοξία δεν υπάρχει, αλλά τουλάχιστον ας αφήσουμε την ελπίδα να λειτουργήσει. Ο Μαρινάκης, πάντως, δεν έδειξε να καταλαβαίνει απ’ αυτά και είναι ενδεικτικές οι δηλώσεις του. Δεν αφορούν τον Ολυμπιακό αυτά και δεν μας αγγίζουν λέει ο Βαγγέλης, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος στο μεταγραφικό μπαράζ. Μάλιστα, κάποιοι εκεί στον Πειραιά φθάνουν να μας απειλούν όλους εμάς να αφήσουμε ήσυχο τον πρόεδρό τους, γιατί αν θυμώσει κι άλλο θα προχωρήσει και σε ακόμη μεγαλύτερες μεταγραφές. Άλλοι πάλι νομίζουν ότι το πρόβλημα είναι ο Παναθηναϊκός και καλούν τους αρμόδιους να βγάλουν στη φόρα και τις περσινές συνομιλίες για να φανεί πώς πήραν οι πράσινοι το πρωτάθλημα. Τι κρίμα, πάντως, να μην τον πάρουν στο τηλέφωνο ή να μην του στείλουν με «κούριερ» την απόφαση απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και να το μάθει κοτζάμ Μαρινάκης από το ίντερνετ! Οσο για τους νομικούς – έγκριτους πάντα – ο Ολυμπιακός δεν εμπλέκεται πουθενά και μόνο με πραξικόπημα θα μπορούσε να απειληθεί και να κινδυνεύσει. Η Καβάλα όμως και ο Βόλος μπορεί και να πέσουν κατηγορία.
 Στον Παναθηναϊκό τώρα μια αμηχανία την έχουν και δεν ξέρουν πώς να φερθούν, αφού θέλουν και να κρατήσουν μία… πισινή, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι άλλα στοιχεία υπάρχουν στο συρτάρι και τι μπορεί να βγει στον αέρα.

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα


 Εστω και δειλά από κάπου (πράσινα) εκδηλώθηκε μια πρώτη κρυφή επιθυμία. Να παίξει λέει κατευθείαν στους ομίλους του Champions League ο Παναθηναϊκός ση θέση του «βρόμικου» Ολυμπιακού. Σιγά τους καθαρούς είναι το σχόλιο της κοινής γνώμης.
 Εδώ θα έλεγε κάποιος, ότι ο μόνος που δικαιούται να ζητάει «πίσω τα κλεμμένα» είναι ο ΠΑΟΚ.
 Τα λέμε χρόνια τώρα, απλώς σήμερα γίνεται πιο επίκαιρη αυτή η αξίωση। Και γιατί παρακαλώ να μην υπάρξει μια ηθική έστω αποκατάσταση; Ο χρόνος, η δόξα και τα χαμένα χρήματα έτσι κι αλλιώς δεν επιστρέφονται. Όπως και να έχει πάντως και τίποτε να μη συμβεί (ως συνήθως) ο ΠΑΟΚ θα είναι στα μάτια της κοινωνίας ο μεγάλος νικητής.

πηγη:www.sportouvorra.gr
Ριγέ Φανέλα με τον Κλ. Βαλαρούτσο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου