Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

undefined

Για όποιον/αν ασχολείται (ερασιτεχνικά) με τη φυσιογνωμική, η φυσιογνωμία Σοιμπλε προκαλεί το ενδιαφέρον, η σκληρότητα και η περίεργη εστίαση του βλέμματος του . … Στην εποχή του, θα ήταν Ναζί, όμως γεννήθηκε το 1941.



Πάμε λοιπόν:


Αρέσκεται να αποκαλείται και να τον φωνάζουν Dr. Strangelove…! και Dr. Seltsam… (ο mr. Σπάνιος…)


ENEΠΛΑΚΗ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ του Χριστιανοδημοκρατικου Κομματος το 2000, παραιτήθηκε και επανήλθε όταν φύτρωσε γρασίδι πάνω από την υπόθεση…, θαυμαστής του ΧΟΝΕΚΕΡ και της Στάζα, ίδρυσε στη Γερμανία τη Στάζα 2.0 στα ίδια πρότυπα, οπαδός των βασανιστηρίων και των προληπτικών πυροβολισμών (ABKNALLEN) για απόσπαση ομολογιών, διασπορέας ιού επίσημης παρακολούθησης υπολογιστών στο διαδίκτυο και στα κινητά, με δικό του Τrojan Horse Δούρειο Ίππο, το περίφημο BundesTrojan, Ιό που ΦΕΡΕΙ το ΟΝΟΜΑ του τιμής ένεκεν – το λεγομενο μη τυχόν και πατήσετε επανω στο λινκ στα σάιτ του… αν θα δείτε στον υπολογιστή w.schaeuble.de την έχετε βάψει κοινώς…


DAS DEUTSCHE VOLK MUSS WISSEIN, WIR BEOBACHTEN ALLE.
O ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ.


* ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.


* Το Δεκέμβριο του 2005 ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΡΙΝΟΜΕΝΩΝ για απόσπαση ομολογιών.


* ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΣΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ, ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠ ΑΥΤΟΥ.


* ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ.


Στις 12 Οκτωβρίου του 1990 στο Mooskopf, Oppenau (Renchtal) ο W. Schäuble ΄ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ 3 ΦΟΡΕΣ από ένα ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗ, τον Dieter Kaufmann, ο οποίος μάλλον δεν είχε πάρει μαθήματα σκοποβολής… Περίεργη ιστορία…


Από τους 3 πυροβολισμούς με το ρεβόλβερ (Smith&Wesson, 38άρι) οι 2 μονο βρήκαν τον τότε υπουργό Εσωτερικών στο σαγόνι και στη σπονδυλική στήλη. Έκτοτε είναι παράλυτος από τον 3ο σπόνδυλο και κάτω (τι σύμπτωση…) και κινείται πάνω σε αναπηρική πολυθρόνα.


Ποιος μας έλεγε εδώ ότι ο κακομοίρης είναι άρρωστος;


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ!


Και προσκεκλημένος της Λέσχης (αν και με αυτό το φανερό παλμαρέ -διότι το κρυφό δεν το γνωρίζουμε, η συμμετοχή ειναι μάλλον πταίσμα στη συγκεκριμένη περίπτωση)

πηγη:www.ramnousia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου