Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Επιχειρηματική αποστολή στη Μόσχα Ρωσίας, 17-20 Οκτωβρίου

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης προτίθεται να συμμετάσχει στην επιχειρηματική αποστολή που διοργανώνει ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου ( ΟΠΕ ) στην Μόσχα της Ρωσίας, από 17 έως 20 Οκτωβρίου 2010.

Η επιχειρηματική αποστολή αποβλέπει στην καλλιέργεια σχέσεων και συνεργασίας με επιχειρηματίες της Ρωσίας και απευθύνεται σε ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των δομικών και βιομηχανικών προϊόντων .
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης πολιτικής της εξωστρέφειας και στήριξης των επιχειρήσεων – μελών του το ΒΕΘ προτίθεται να παρέχει στα μέλη του την δυνατότητα συμμετοχής τους στην ανωτέρω επιχειρηματική αποστολή της οποίας το κόστος ανέρχεται στα 1.200 ευρώ ανά άτομο, επιδοτώντας την πρώτη τους συμμετοχή με το ΒΕΘ με ποσοστό 50% του κόστους συμμετοχής και τη δεύτερη - τρίτη συμμετοχή τους με το ΒΕΘ με ποσοστό 25%.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ανωτέρω επιχειρηματική αποστολή , να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του ΒΕΘ τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310271708 και 2310271854, ΑΜΕΣΩΣ προκειμένου να τους αποσταλεί η φόρμα συμμετοχής καθώς και το σχετικό ενημερωτικό υλικό.

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΑΓΟΠΟΥΛΟΣ,
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β.Ε.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου